0
zpět

diskuze k tématu: Nafta versus LPG

kategorie zařazení tématu: poradna, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 26.05.2015 19:45, Nafta versus LPG
Dobrý den.Rád bych si pořidil noví vůz.
Dene na jedu kolem 55 km kvůli praci.Je to samí prudký kopec a spíše se člověk táhne kolem 50 km/h
Chtěl bych už pořádné auto do budoucna.Do ted sem měl 1.0 Se spotřebou 7l bez víkonu,auto přestavá být pojizdné.Tak hledám pořádnou nahradu.

reagovat
nahlásit
Zdeny60
počet příspěvků1249
datum registrace08.09.2009
Středa 27.05.2015 17:56, Doporučení
pisateli příspěvku zní:
vezmi si gramatiku a začni pilně studovat. To je strašný....

Jinak když umíš napsat sem, jistě umíš hledat na webu příslušné články.
reagovat
nahlásit
Paul
počet příspěvků773
datum registrace07.11.2008
Čtvrtek 28.05.2015 11:37, RE: Doporučení
Zdeny60 napsal:
pisateli příspěvku zní:vezmi si gramatiku a začni pilně studovat. To je strašný....Jinak když umíš napsat sem, jistě umíš hledat na webu příslušné články.

1) s výše uvedeným souhlasím

2) jen doplním že když už chci od někoho poradit, tak mu poskytnu víc informací, třeba kolik na nové auto mám, jak velké potřebuji, kolik najezdím mimo práci apod...

3) do práce mi to vychází na 13 000 km/rok, takže i se soukromým ježděním to asi bude vycházet mezi 15 - 20 000 km/rok, to už se dá uvažovat o nějaké alternativě k benzínu, ale to bychom potřebovali víc informací
reagovat
nahlásit
stréc od piva
počet příspěvků652
datum registrace23.11.2007
Čtvrtek 28.05.2015 11:40, RE: Doporučení
Paul napsal:
Zdeny60 napsal:
pisateli příspěvku zní:vezmi si gramatiku a začni pilně studovat. To je strašný....Jinak když umíš napsat sem, jistě umíš hledat na webu příslušné články.
1) s výše uvedeným souhlasím2) jen doplním že když už chci od někoho poradit, tak mu poskytnu víc informací, třeba kolik na nové auto mám, jak velké potřebuji, kolik najezdím mimo práci apod...3) do práce mi to vychází na 13 000 km/rok, takže i se soukromým ježděním to asi bude vycházet mezi 15 - 20 000 km/rok, to už se dá uvažovat o nějaké alternativě k benzínu, ale to bychom potřebovali víc informací

co když je to cizinec co se učí česky?
reagovat
nahlásit
KoobaS
počet příspěvků1061
datum registrace23.04.2014
Čtvrtek 28.05.2015 15:01, RE: Doporučení
Paul napsal:
Zdeny60 napsal:
1) s výše uvedeným souhlasím2) jen doplním že když už chci od někoho poradit, tak mu poskytnu víc informací, třeba kolik na nové auto mám, jak velké potřebuji, kolik najezdím mimo práci apod...3) do práce mi to vychází na 13 000 km/rok, takže i se soukromým ježděním to asi bude vycházet mezi 15 - 20 000 km/rok, to už se dá uvažovat o nějaké alternativě k benzínu, ale to bychom potřebovali víc informací

Pod dotazem bylo původně několik odkazů na P307... Většina 1,6hdi a jedna 1,6LPG. Všechny v AAA Auto, cenu si nepamatuju...
reagovat
nahlásit
tomaskrtek
počet příspěvků982
datum registrace18.03.2008
Čtvrtek 28.05.2015 15:04, RE: Doporučení
KoobaS napsal:
Paul napsal:
Zdeny60 napsal:
Pod dotazem bylo původně několik odkazů na P307... Většina 1,6hdi a jedna 1,6LPG. Všechny v AAA Auto, cenu si nepamatuju...

a také odkaz na Daihatsu tuším Terios, kterým asi onen lumen v současnosti jezdí. tady je každá rada marná...
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všechna práva vyhrazena.