0
zpět
 

diskuze k tématu: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!

kategorie zařazení tématu: automobilky, japonská vozidla, volná diskuze
nereknu
počet příspěvků12
datum registrace16.04.2017
Středa 24.04.2024 13:34, NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!!

V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!!

Proč média mlčí?

Presstituti to mažou a blokují!

Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!

Jak dlouho ješte bude tahle banda Mazda šmejdů podvádět a okrádat lidi?

Děkuji za sdílení.

Řádi nám tady vysoce organizovaná skupina Mazda šmejdů, pod vedením gruzínce? Kiriakovskeho, ředitele importu Mazdy, která má chapadla snad všude! ČOI, ministerstvo dopravy, policii i justici!!! O mediich ani nemluvě!

AUTŮM NEFUNGUJI BRZDY!!!
A nikoho to nezajímá?

Past na peněženky podvedených!!!
Nekonečné opravy!!!

Řádi nám tady vysoce organizovaná skupina Mazda šmejdů, která má chapadla snad všude! ČOI, ministerstvo dopravy, policii i justici!!! O mediich ani nemluvě!

Stovky podvedených!
Podvod za několik miliard!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=596734139128844&id=100063767883565

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=597872949014963&id=100063767883565

https://www.dtest.cz/nebezpecny-vyrobek/mazda-cx-5-ke-mazda-6-gj-gl-mazda-3-bm-bn/28173

https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3URPLzUpjKHNBWDHVof02qnMs4W9NjhcXZhaySI8zJIpdo4bk3rdVfISw&v=05EU-XQhctM&feature=youtu.be

Co děla ČOI? ministerstvo dopravy (autům nefunguji brzdy!), policie (podvod za několik miliard!) a v neposlední řadě i justice! Stočené km nebo diesel gate je oproti tomu brnkačka!

Pan Kiriakovsky, ředitel importu Mazdy v tom umí chodit! Policie to neřeší, ČOI taky ne a ministerstvo dopravy to zametá pod koberec!

Žijeme ještě vůbec v právním státě?

Naprosto skandální rozsudek p. JUDr. Dvořákově! A navíc odvolací soudy nezjistili pochybení? BYLO CHYBNÉ A PROTIPRÁVNÍ STAV KRYLO! Opakovaná chyba není chybou, ale záměr. A ÚS, soudkyně Šimáčková Kateřina to ani nečetla! Zamítnutí za 4 dny!!! To si ten spis nemohla ani vyžádat z Prahy!

Co řekli jiní o soudci: JUDr. Michala DVOŘÁKOVÁ

Komentář číslo: 10966 Spisová značka: 4 C 141/2017
Komentář: SPRAVEDLNOST PO ČESKU.

Výpis z protokolu jednáni:

1.Účastnický výslech žalobce se zamítá.
2.Dále se zamítá návrh na zpracování znaleckého posudku.
3.Výslech svědků se zamítá.
4. Mazda má dvouletou záruku! Prohlásila JUDr Dvořáková a žalobu zamítla!

Vyhlášeno usnesení: Dokazování se končí. Další důkazy prováděny nebudou.

Stovky podvedených!
Podvod za několik (4?) miliard!

https://www.docdroid.net/UJM6w6L/4-c-141-2017-73-pdf

https://www.docdroid.net/cjyg7I1/55-co-276-2018-140-pdf

https://www.zakonyprolidi.cz/judikat/nscr/33-cdo-1535-2019

https://www.zakonyprolidi.cz/judikat/uscr/ii-us-3978-19-1
reagovat
Zdeny60
počet příspěvků1232
datum registrace08.09.2009
Pátek 26.04.2024 07:20, RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: nereknu, 24.04.2024 13:34 (NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!!V ČR ...)


Ty si zajdi k Cimickýmu. Aha, on je v base, aspoň budete spolu...
reagovat
Citroenak
počet příspěvků724
datum registrace13.04.2012
Pátek 26.04.2024 11:04, RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: nereknu, 24.04.2024 13:34 (NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!!V ČR ...)


Za mna je uplne zbytocne nieco take tu vobec pisat. Preco si myslis, ze takato firma dalej veselo podnika? U nas na slovensku je to jasne. Ked totiz spomenies nieco take, snazis sa to dat do povedomia a zatlacit verejnou mienkou na smejdov, jedine co sa stane, ze ti zacnu vsetci nadavat a zastavat sa tych smejdov :) Je to taka diagnoza a asi aj preto si slovaci do vlady volia neustale roznych zlocincov a mafianov. Dobry priklad bol, ked v nemocnici doslova umucili a zavrazdili rocne dieta. V skratke: za 3 dni do neho napumpovali 7 klistirov, cim mu v podstate totalne roztrhali vnutornosti, a v matkinych rukach nakoniec vyvracalo hovienka a za velkeho kriku od bolesti zomrelo. Po 3 rokoch zametania statnymi instituciami matku takmer zatvorili do basy. Ludia v obci ju obchadzaju, lebo to bola vsetko jej chyba, a kyda na ich zdravotnikov.
Aby som to zhrnul, ludom minimalne u nas na slovensku su cudzie problemy totalne ukradnute, aj cudzie peniaze. Uz to, ze si niekto kupi novu mazdu, je pre chudobnejsich urazkou. Takze nejakej pomoci a podobne sa urcite nedockate. Vid tu zdeny60, ktory kedysi pisal same paradne clanky o tom, aka je mazda 3 MPS vrak, ze ani nema nalakovane plechy :) A potom napise toto.
Ja som zial mazdu mal tiez, a mozem to naozaj zhodnotit tak, ako sa pisalo. Je to "alfa romeo japonska". Bol to jednoducho kvalitativne vrak, a bolo to prve auto, ktore po roku letelo z domu s velkou stratou. Presadal som do nej z citroenu C5 2004, a hocikedy by som tu mazdu za citroena vymenil.
reagovat
Petr S
počet příspěvků1250
datum registrace28.11.2008
Neděle 28.04.2024 23:50, RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: Citroenak, 26.04.2024 11:04 (Za mna je uplne zbytocne nieco ...)


Kdo kupuje auto by si mohl udělat ideálně nějakou rešerši.
Dlouhé roky se zde diskutuje, že Mazdy se kupují zásadně s benzínovým motorem.
Téměř každá automobilka měla nepovedené motory. Namátkou tuším Peugeot benzín 1.6 THP pokud se nepletu. Atd.

Pán si koupil auto s 2 letou zárukou a po 2,5 roce užívání chce plnou kupní cenu zpět. To mi nepřijde jako přiměřený požadavek. Jako bych si kupil TV s dvouletou zárukou, budu jí užívat, ona po 2,5 letech odejde a budu požadovat plnou cenu zpět plus x tisíc navíc?
Ža tam skrytá závada asi byla je možná fakt, ale nebyla nijak u soudu prokázána a ten nemohl tedy rozhodnout jinak. Tak jaké selhání státu?
Možná kdyby chtěl nějaké rozumné odškodnění za opravu motoru ve firmě viz. to video, tak by se s ním možná někdo bavil a měl i nějakou šanci ten soud vyhrát. Ale chtít plnou cenu zpět po 2,5 roce ježdění a po záruce je dost mimo požadavek.

A ten titulek co pán napsal o něm také něco svědčí. Možná Zdeny reagoval rychleji než to trochu pročetl. Já kdykoli čtu něco jako:
citace:
NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
Tak ho řadím mezi frustráty. A ať už bude dál psát o čemkoli, už se předem sám pro mě hodně negativně zaškatulkoval.

Jestli si pán myslí, že se teď všichni ty "Presstituti" jak je nazývá chytnou za hlavu a začnou v hlavním vysílacím čase vysílat na Primě atd. o propadlé záruce auta z roku 2016 a prohraném soudu, tak to fakt kvůli tomuto příspěvku na Tipcars nebudou.
Už jen proto, že hulvátovi z principu vyjít vstříc nechceš.
reagovat
Citroenak
počet příspěvků724
datum registrace13.04.2012
Pondělí 29.04.2024 08:10, RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: Petr S, 28.04.2024 23:50 ( Tak ho řadím mezi frustráty. ...)


Je vidno, ze nepoznate suvislosti. Skusim to teda este raz zhrnut.

Mazda priviezla k nam diesle 2.2. Ludia si to hned zacali kupovat. Zistilo sa ale, ze ten motor sa dokaze len tak z nicoho nic zadriet. Zda sa, ze niektora hriadel (neviem uz ktora) bola standardne robena z blata, a mohli ste sa o ten motor starat ako ste chceli, zadrel sa. JE o tom pekne video aj na volant tv.

Po vlne reklamacii sa mazda v zapadnej europe rozhodla tieto auta stiahnut a odkupila ich, lebo zakaznici sa stazovali a hrozili celkom skarede sudne spory. U nas v strednej europe ale mazda oficialne zastupenie nema, je tu len predajca.

No a tu zacina nas pribeh :) V strednej europe nielen, ze zaruka na tento ksunt nebola uznana. Ak ju aj uznali, auto sa za lacny peniaz opravilo, aby chvilu islo, a vydrzalo do konca zaruky.

Ale dokonca tento obchodnik skupil auta zo zapadu, ak bolo treba jemne ich upravil, a za "lepsie" ceny ich tu predaval :D

Necham na vas, co si o tom myslite. Ten pan je len jednou z obeti smejdov. Zial minimalne u nas, v zapadnom rusku, su podobny smejdi dokonca aj vo vlade. A kedze nemame pravny stat, proti takymto molochom sa nema cenu ani branit. Dolezita je skor prevencia, aby ludia o tom vedeli a podobne.
Ale opat, nikto to neriesi. Ludia su jednoducho hlupe stado oviec, a napr nechat si zapojit internet od firmy, ktora sa podielala na predaji nasej vlastnej slovenskej narodnej domeny, nie je problem :) Ved je o euro lacnejsi, ci?
reagovat
Citroenak
počet příspěvků724
datum registrace13.04.2012
Pondělí 29.04.2024 08:17, RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: Petr S, 28.04.2024 23:50 ( Tak ho řadím mezi frustráty. ...)


Ale aby si nevravel, ze som na mazdu nejako zatazeny (co vlastne som, takymto smejdom ja nezvyknem davat uz ani sancu, z principu, a preto, ze chcem pre svoje deti lepsiu buducnost), tak som samozrejme cital aj to 100 stranove vlakno na fore fanusikov peugeota, kde mal chlapik problem s 1.6THP, a nevedeli mu pomoct :) Nakoniec sa mu vyhrazali sudom za to vlakno na fore atd :) To bola veru tiez poriadna parodia. A teraz, myslim ze ako vela dalsich ludi, sledujem tiez kauza s ioniqom 6 a vypnutim zadneho motora za jazdy bez nejakej signalizacie na dialnici. Som zvedavy, ako sa to bude riesit. Zda sa, ze niektori predajcovia stale nechapu dobu, a to, ze mame socialne siete.

Ale aby som len nehanil, peugeot v tej dobe motor 1.6 THP stiahol z nasho trhu. Hovorili, ze to sposobilo nekvalitne palivo. Novsie generacie uz boli hadam bez problemov.

Ten ioniq, no na to som zvedavy. Podla videa mu tvrdili, ze je to ojedinely problem, ale na internete sa uz da najst, ze im dokonca hrozi zaloba za ohrozenie zivota skryvanim tejto vady. Uvidime, ako sa k tomu postavia.
reagovat
nereknu
počet příspěvků12
datum registrace16.04.2017
Pondělí 29.04.2024 12:57, RE: RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: Citroenak, 29.04.2024 08:10 (Je vidno, ze nepoznate suvislo ...)


Tomu to nevysvětluj! Je to další fake profil Kokeše.

Podvod za několik miliard! Stovky podvedených!
Toto je zkopírovaný text z ,,nezávislého’’ fóra mazdaklan.cz od Martina Kokeše, alias Shr3k, mediálního poradce Mazdy, na internetu vedený jako troll, hacker a zakladatel ,,nezávislého’’ fóra mazdaklan.cz i dalších mazdaklub.cz a většiny fór o Mazdě pod různými profily! Mediální poradce Mazdy, který tvrdí, že si to auto koupil v r.2014, ale o problému prokazatelně píše na všech fórech a diskuzích už od samého začátku, kdy se tyto motory 2,2 diesel Sky Active začali prodávat tj. od roku 2012.
Bohužel už tam nepíše, co se stane s motorem po ujetí 15 tis. km s pilinami v oleji než dojde na svolávačku:
Tak se pochlubte, už vás také svolali?
Jak se nám (potencionálně postiženým, tedy těm, kteří mají auto vyrobené cca před polovinou září 2013) tak pěkně zadírají naše výfukové vačky (viz vedlejší téma), tak po motoru kolují kovové piliny a ty nám ucpávají vakuovou pumpu posilovače brzd. Jeden z příznaků je i to, že auto přestává brzdit v okamžiku, kdy motor pracuje na volnoběh, např. při popojíždění po parkovišti a je opakovaně šlapáno na brzdový pedál. Copak u aut s automatickými převodovkami, tam jen hrozí, že se leknete, že auto najednou nemůžete udržet na místě, aniž byste nebyli vzpříčení mezi sedačkou a pedálem brzdy, tak prostě vyřadíte. Ale hodně lidí s manuálem vyřazuje při jízdě z kopce a tam by někteří mohli být najednou velmi nemile překvapeni, když by potřebovali zabrzdit a ono jim to ve stovce neposilovalo.
Postup prohlídky je takový, že:
otestuje se vakuová pumpa při volnoběhu, jestli při opakovaném mačkání brzdového pedálu udrží podtlak nižší než 35 kPa - hodnota u nové pumpy je asi 7-8 kPa
všechny motory (jak s dobrým, tak se špatným podtlakem) jsou pak vypláchnuty vyplachovacím olejem
pokud je pumpa ucpaná, je vyměněna za novou
všechny motory jsou následně naplněny novým olejem a je použit nový olejový filtr
Jenom podotýkám, že nešlo k žádné opravě, byl pouze vyměněn olej s pilinami, ale problém nebyl vyřešen! Piliny v oleji se objevuji při každé výměně oleje! Problém byl pouze zamaskován s doporučením, že majitelé si mají měnit olej každých 10.000 km co dokazuje i výměna olejových měrek s bodem ,,X" !!!
TY AUTA NEMAJÍ NA SILNICÍCH CO DĚLAT!!! Nefunguji jim brzdy!
Martin Kokeš alias shr3k, mediální poradce Mazdy, zakladatel ,,nezávislého’’ fóra Mazdaklan.cz a jeden z hlavních organizátorů toho mega podvodu si byl tak jistý, že jsou všichni blbci, že si dovolil toto vylepit na svůj profil.
Martin Kokeš. Reportérka : Co si myslíte o všech těchto " fake news " a jejich účincích ? Pokud člověk nečte noviny , je neinformovaný , pokud je čte , je dezinformovaný . Reportérka : Takže co děláte Vy ? To je dobrá otázka . Jaký je dlouhodobý efekt příliš mnoha informací ? Jedním z důsledků je , že je potřeba přijít s nimi první , ale aby byly pravdivé , to už potřeba není . Jakou odpovědnost tedy máte vy všichni ? Abyste říkali pravdu . Ne jen , abyste byli první , ale abyste říkali pravdu . Žijeme ve společnosti , kde se děje jen to první . Koho to zajímá , hlavní je dostat to na titulku ! Je jedno , koho to bude bolet , je jedno , koho zničíme , je jedno , jestli je to pravda ! Jen to vydat a hlavně prodat !
A který ne svém fóru taky napsal:
Měnil jsem cca po 12-15000 celou dobu Castrol Edge 0W40 a najeto 85000. VIN mezi postiženými, takže se na nic nečekalo, rozdělalo se to a CarGarantie zaplatil za mírně ojetý vačkový hřídel (dvě vačky zprava ze 4 se ojíždějících z celkem , vahadla, podložky, matice a trubky cca 12000 i s prací. Vačky byly ojety o trochu méně, než před měsícem u CX-5 mého švagra (ta samá operace). Turba i vývěva bez problémů, snad díky časté výměně oleje a nasazení inovovaného jemnějšího filtru hned, jak se objevil. Tady je nutno říct, že kdo používá aftermarket filtr, tomu se to vymstí.
https://m.youtube.com/watch...
reagovat
nereknu
počet příspěvků12
datum registrace16.04.2017
Pondělí 29.04.2024 13:13, RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: Petr S, 28.04.2024 23:50 ( Tak ho řadím mezi frustráty. ...)

Mame tady p. Kokeše a jeho další z nespočet fake profilů pod kterými plive, uráží, zesměšňuje, zastrašuje a vyhrožuje podvedeným nebo si hraje na hodného strejdu jako tady!

Mazda má dvou letou záruku? Ještě nedávno si tvrdil, že jsem si to auto rozbil sám a mnoho dalších nesmyslů. Od kdy má Mazda dvouletou záruku pane Kokeši? Tak já ti to odcituji:

www.mazda.cz

ZÁRUKY

NOVE VOZY PREHLED ZÁRUK

ZÁRUKA NA NOVÝ VUZ MAZDA

Na nové vozy Mazda poskytujeme záruku 3 roky, nebo do ujetí 100 000 km podle toho, co nastane dřive. Můžete ji uplatnit na odstranění výrobních či materiálových vad.

PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA PREMIUM



Podvod za několik miliard! Stovky podvedených!
Toto je zkopírovaný text z ,,nezávislého’’ fóra mazdaklan.cz od Martina Kokeše, alias Shr3k, mediálního poradce Mazdy, na internetu vedený jako troll, hacker a zakladatel ,,nezávislého’’ fóra mazdaklan.cz, mediální poradce Mazdy, který tvrdí, že si to auto koupil v r.2014, ale o problému prokazatelně píše na všech fórech a diskuzích už od samého začátku, kdy se tyto motory 2,2 diesel Sky Active začali prodávat tj. od roku 2012.
Bohužel už tam nepíše, co se stane s motorem po ujetí 15 tis. km s pilinami v oleji než dojde na svolávačku:
Tak se pochlubte, už vás také svolali?
Jak se nám (potencionálně postiženým, tedy těm, kteří mají auto vyrobené cca před polovinou září 2013) tak pěkně zadírají naše výfukové vačky (viz vedlejší téma), tak po motoru kolují kovové piliny a ty nám ucpávají vakuovou pumpu posilovače brzd. Jeden z příznaků je i to, že auto přestává brzdit v okamžiku, kdy motor pracuje na volnoběh, např. při popojíždění po parkovišti a je opakovaně šlapáno na brzdový pedál. Copak u aut s automatickými převodovkami, tam jen hrozí, že se leknete, že auto najednou nemůžete udržet na místě, aniž byste nebyli vzpříčení mezi sedačkou a pedálem brzdy, tak prostě vyřadíte. Ale hodně lidí s manuálem vyřazuje při jízdě z kopce a tam by někteří mohli být najednou velmi nemile překvapeni, když by potřebovali zabrzdit a ono jim to ve stovce neposilovalo.
Postup prohlídky je takový, že:
otestuje se vakuová pumpa při volnoběhu, jestli při opakovaném mačkání brzdového pedálu udrží podtlak nižší než 35 kPa - hodnota u nové pumpy je asi 7-8 kPa
všechny motory (jak s dobrým, tak se špatným podtlakem) jsou pak vypláchnuty vyplachovacím olejem
pokud je pumpa ucpaná, je vyměněna za novou
všechny motory jsou následně naplněny novým olejem a je použit nový olejový filtr
Jenom podotýkám, že nešlo k žádné opravě, byl pouze vyměněn olej s pilinami, ale problém nebyl vyřešen! Piliny v oleji se objevuji při každé výměně oleje! Problém byl pouze zamaskován s doporučením, že majitelé si mají měnit olej každých 10.000 km co dokazuje i výměna olejových měrek s bodem ,,X" !!!
TY AUTA NEMAJÍ NA SILNICÍCH CO DĚLAT!!! Nefunguji jim brzdy!
Martin Kokeš alias shr3k, mediální poradce Mazdy, zakladatel ,,nezávislého’’ fóra Mazdaklan.cz a jeden z hlavních organizátorů toho mega podvodu si byl tak jistý, že jsou všichni blbci, že si dovolil toto vylepit na svůj profil.
Martin Kokeš. Reportérka : Co si myslíte o všech těchto " fake news " a jejich účincích ? Pokud člověk nečte noviny , je neinformovaný , pokud je čte , je dezinformovaný . Reportérka : Takže co děláte Vy ? To je dobrá otázka . Jaký je dlouhodobý efekt příliš mnoha informací ? Jedním z důsledků je , že je potřeba přijít s nimi první , ale aby byly pravdivé , to už potřeba není . Jakou odpovědnost tedy máte vy všichni ? Abyste říkali pravdu . Ne jen , abyste byli první , ale abyste říkali pravdu . Žijeme ve společnosti , kde se děje jen to první . Koho to zajímá , hlavní je dostat to na titulku ! Je jedno , koho to bude bolet , je jedno , koho zničíme , je jedno , jestli je to pravda ! Jen to vydat a hlavně prodat !
A který ne svém fóru taky napsal:
Měnil jsem cca po 12-15000 celou dobu Castrol Edge 0W40 a najeto 85000. VIN mezi postiženými, takže se na nic nečekalo, rozdělalo se to a CarGarantie zaplatil za mírně ojetý vačkový hřídel (dvě vačky zprava ze 4 se ojíždějících z celkem , vahadla, podložky, matice a trubky cca 12000 i s prací. Vačky byly ojety o trochu méně, než před měsícem u CX-5 mého švagra (ta samá operace). Turba i vývěva bez problémů, snad díky časté výměně oleje a nasazení inovovaného jemnějšího filtru hned, jak se objevil. Tady je nutno říct, že kdo používá aftermarket filtr, tomu se to vymstí.
https://m.youtube.com/watch...
reagovat
Petr S
počet příspěvků1250
datum registrace28.11.2008
Pondělí 29.04.2024 15:29, RE: RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: Citroenak, 29.04.2024 08:17 (Ale aby si nevravel, ze som na ...)


Jo tu Ioniq kauzu taky sleduju. Ten pan Petr na YouTube je jednak ovšem na trochu jiné urovni co se týče komunikace. Ale taky bohužel mám pocit dojel na nepřiměřené požadavky. Dokonce mu nabídli nové auto, ale on požadavky dál navyšoval. To je na jinou debatu.

O tom že se údajně na západě Mazdy stáhly a zde se prodávaly jsou nějaké relevantní zdroje?

Tady pan "nereknu" napsal:
citace:
Tomu to nevysvětluj! Je to další fake profil Kokeše.

Jsem prý nějaký Kokeš Přitom můj profil má přes 1200 příspěvků a byl založený v roce 2008. Tolik o úsudku a orientaci v digitálním prostoru pana "nereknu". Je se divím že 8 let starou kauzu vytahuje teď.
reagovat
nereknu
počet příspěvků12
datum registrace16.04.2017
Pondělí 29.04.2024 15:52, RE: RE: RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: Petr S, 29.04.2024 15:29 (Jsem prý nějaký Kokeš :- ...)


Kam chodíš na tyhle informace? Kokeš jak vyšitý! Nejdřív tady mele něco o dvouleté záruce a teď o výměně auta za nové! Ani jedno není pravda! Pravdou je že vysoce organizovaná skupina Mazda šmejdů podvedla v ČR a SK několik tisíc lidi! A podvádí vesele dal! S JÍDLEM ROSTE CHUŤ!

Mazda Klub Slovensko

Dominik napsal:

Nová mazda cx60 s najazdom 30k km 3. krát ide do servisu s chybou motora, prevodovkou a problemamy s asistentami ktoré ma ohrozili počas jazdy z ničoho nič mi vyskočili chyby, stuhol mi volant a auto bolo nedotáčavé v zákrute... Auto je totálný šrot a už to budem riešit aj s polícou, soikou a ked treba potiahnem to aj s médiami... Človek si kúpi nové auto (nie lacné) a v servise ho odbiju, že to "len" aktualizacia softweru a už bude dobré a podobné omáčky a že to je len teraz problem ale už to bude dobré a čo su toto za výhovorky ???? nové auto mam aby jazdilo a nie stálo v servise.. totálne sklamanie a zo strany predajcu sa nič nerieši, vôbec ma nikto nekontaktuje aby mi pomohli a vyriešili so mnou problem akuráť čo ich zaujíma su, že hadžem na facebook tieto statusi a že to vidia aj ostatní ludia a kazí im to predaj. Tu ma te ked predávate chujoviny ktoré sa kazia a ohrozuju ludí na živote!!!!!!!! FUJ šrot

22:06

Mazda CX-30,CX-5 CR. Milan napsal:

Mazdáár... pro ty co řeší servis v Mazdě (Mazda Praha Českobrodská 45/ Louda Auto). Účet na fotce č.1...

Zkušenost k nezaplacení.. po tel. domluvě měl 6 servis stát cca 8 900,- Kč domluvil jsem se na dalších úkonech.. cenu 21 500,- jsem věděl při přebírce vozu v 8:30 h s tím, že vůz bude cca v 15:30-16:00 h..POTUD v pořádku. Ve 12 h telefon.. Servis: máte špatný zadní brzdy jsou modrý kotouče a desky pod 2mm 16 tis bez DPH... Já : to je divny v řijnu jsem to přezouval čistili brzdy a desky byly 6mm.ie to na mém autě ?.... S: aha. zjistím ?...12:45 S: tak zadní jsou cajk ale ty přední jsou modrý a desky pod 2 mm 14 tis bez DPH..J: to je divní když jsem čistil ty zadní tak jsem samozřejmě dělal i ty přední a byly taky cajk? Hele, nech te to, mám malej limit na kartě, domluvíme se na jindy. Doma kouknu na net objednám sadu Zimmermannu za 4800,-.. dneska schodim kolo Ááaa.. kotouče netknuty 10 mm a desky 4,5 mm @@... takže tak. Názor si udělejte každý sám ... Hezký večer Mazdáci-ve městě Dubí, Ústecký poškození vozidla


A MOHL BYCH POKRAČOVAT!!!
reagovat
nereknu
počet příspěvků12
datum registrace16.04.2017
Pondělí 29.04.2024 17:26, RE: RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: Citroenak, 29.04.2024 08:17 (Ale aby si nevravel, ze som na ...)


Přesně jak píšeš. Taky mi vyhrožuji soudem za příspěvky na FB! Jasný pokus o zastraseni! A nejsem jediný koho se snaží zastrašit! To jsou praktiky Mazda šmejdů už 12 let!
reagovat
Citroenak
počet příspěvků724
datum registrace13.04.2012
Pondělí 29.04.2024 18:36, RE: RE: RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: Petr S, 29.04.2024 15:29 (Jsem prý nějaký Kokeš :- ...)


Neviem to uz vygooglit... ono celkovo som si vsimol, ze tieto starsie "kauzy" sa z internetu nejak stracaju. Budem hladat dalej, ale aj napr. pan Vaculik o tom v jednej z casti podcastu kratko rozpraval.
reagovat
Citroenak
počet příspěvků724
datum registrace13.04.2012
Pondělí 29.04.2024 18:41, RE: RE: RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: Petr S, 29.04.2024 15:29 (Jsem prý nějaký Kokeš :- ...)


No podla toho co vravel mu nove auto ponukli, ale vraj sa ma obratit na predajcu. A ten o tom nechcel ani pocut :D Takze mu ho v podstate neponukli. Ten problem je ale celkom casty, a mna osobne by to dost nahnevalo, keby sa mi to stane len tak, bez nejakej signalizacie. Ako tam aj vravel, tesla ma aktualne urcite z elektrickych aut jeden z naj servisov. Oni si toto dovolit skutocne nemozu..
reagovat
Petr S
počet příspěvků1250
datum registrace28.11.2008
Pondělí 29.04.2024 22:01, RE: RE: RE: RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: nereknu, 29.04.2024 15:52 (Kam chodíš na tyhle informace? Kokeš jak vyšitý! Nejdřív tady mele něco o dvouleté záruce a teď o výměně auta za nové! )


2 letá záruka Mazdy byla zmíněná v rozsudku soudu. A auto bylo reklamované půl roku po záruce s tím, že žalobce chce plnou cenu zpět plus tuším cca 18000 navíc.

Ohledně nabídka nového auta Hyundai Ioniq, je to úplně jiná kauza. Doporučuji přečíst původní komentář kdyžtak znovu. Nebo radši snad už ani ne
reagovat
Petr S
počet příspěvků1250
datum registrace28.11.2008
Pondělí 29.04.2024 22:04, RE: RE: RE: RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: Citroenak, 29.04.2024 18:41 (No podla toho co vravel mu nov ...)


No Hyundai se v tomhle případě opravdu nezachoval k zákazníkovi moc dobře, když s ním nekomunikovali atd. Jsem zvědav kam se to až nakonec vyvine...
reagovat
nereknu
počet příspěvků12
datum registrace16.04.2017
Úterý 30.04.2024 07:15, RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: Petr S, 29.04.2024 22:01 (2 letá záruka Mazdy byla zmíně ...)


Jenom kontrolní otázka. Co maš společného s Mazdou?

K té dvouleté záruce o kterou vlastně ani nejde neboť se jedna o mega podvod na tisícovkách zákazníků organizovanou skupinou Mazda šmejdů!

Re: Mazda a její technologie Sky Active

Lachende Bestien píše:Já si samozřejmě uvědomuju, že od klávesnice se teoretizuje ze všeho nejlépe, ovšem v praxi bych se s největší pravděpodobností na místě poškozeného zákazníka, který pořídil za mnoho set tisíc navoněný exkrement - motorově nespolehlivý smradlavý šmejd, kde se nafta vesele ředí s olejem v poměrech nevídaných, a prodejci a autorizované servisy se vám smějou do ksichtu a stále tvrdí, že je vše v naprostém pořádku, choval velmi podobně.
Nakonec jim tyto praktiky ještě "posvětí" rozhodnutí soudních úředníků.
Mě by třeba celkem dost zarazila ta dvouletá záruční doba - naposledy jsem měl zkušenost např. s Mitsubishi, kde poskytovali snad devíti/desetiletou. Už to působí dost podezřele a lze se domnívat, že zaměstnanci Mazdy měli eminentní zájem se co nejrychleji zbavit zodpovědnosti za konstrukční vady výrobku.

Naprosto trefně. Mám v ruce ceník ve kterém je napsáno, poskytnuta standardní tříletá záruka výrobcem. V kupní smlouvě je napsáno, standardní tříletá záruka poskytnuta výrobcem. Dopis od prodejce Auto Jeremiášova, cituji: vážený pane, končí vám tříletá záruka, než vám uplyne můžete si ji prodloužit za 9900 Kč o další dva roky na pět let. Ústavní stížnost jsem podal 12. 12.2019. Zamítnutí jsem obdržel 20.12. 2019. Kdo byl někdy u soudu tak vi čem mluvím. Všichni advokáti se chytají za hlavu, a to nemluvím o jasném překrucování faktu soudem, že platí dvouletá záruka. Holt to vypadá, že to tady funguje podobně jako na Slovensku, kde se spravedlnost byla zbožím a nechala se koupit. Ve finále ale nejde ani o žádnou záruku. Prodejce musel vědět co prodává v roce 2014, když ty auta prodával už od roku 2012. Ale to soud už vůbec nechtěl slyšet.
Výsledek je ten, že se vůbec nedivím lidem co se těch aut okamžitě zbavili, hned jak zjistili v čem je problém. 99% vlastníků ty auta prodala na inzerát, bazar nebo dokonce na protiúčet Mazdě. Jenomže ten podvod vyvolal lavinu podvodu. Dnes jsou ty auta ve vlastnictví druhého nebo dokonce třetího majitele a ten už ma naprosto minimální, žádnou šanci cokoli dělat a Mazda je vysmáta?
reagovat
Petr S
počet příspěvků1250
datum registrace28.11.2008
Úterý 30.04.2024 14:22, RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: nereknu, 30.04.2024 07:15 (Jenom kontrolní otázka. Co maš ...)


Ty kontrolní otázko

S Mazdou mám společného jen to, že jsem kdysi měl 2 ojeté, každou cca 6 let a fungovaly skvěle, zejména po motorické stránce absolutně žádný problém. Nicméně jsem si kupoval po delším zvážení zásadně benzínové motory. Kdybych býval tehdy chtěl diesel tak bych si koupil nějaké auto s TDi tedy koncern, možná HDi tedy Peugeot, možná i Forda. Ale určitě ne Mazdu.

Od té doby co jsem prodal Mazdy jezdím postupně ve 4 Toyotách, vše benzín. Hlavní důvod proč Toyota bylo, že Yaris 2. generace měl daleko větší kufr pro kočárek než Mazda 2. A po narození 3. dítěte bylo tehdejší Verso použitelné pro 3 autosedačky, kdežto do Mazdy 5, 3 autosedačky do 2. řady dát nejdou.
reagovat
Petr S
počet příspěvků1250
datum registrace28.11.2008
Středa 01.05.2024 00:29, RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: NAPROSTÉ SELHÁNÍ STÁTU!!! V ČR i SK je rizikem už i koupě nového auta!!! Proč média mlčí? Presstituti to mažou a blokují! Svět Motorů, auto.cz, TV Prima, seznam.cz i CEBIA TO MAŽE A BLOKUJE!!!
citace:
reakce na: nereknu, 30.04.2024 07:15 (Jenom kontrolní otázka. Co maš ...)


Jinak jak říkával bývalý kolega jedno moudro když jsme my ostatní nadávali, že ten oběd v restauraci stál za prd:
citace:
Není špatný výběr restaurace, je jen špatný výběr poledního meníčka.

On si zkrátka většinou dokázal vybrat z denního menu vždy to nejlepší jídlo a my ostatní to horší a brblali jsme, že to nebylo dobré. Měl holt dobrý instinkt asi. A totéž asi platí i o autech:
citace:
Není špatné značky auta, je jen špatný výběr motorizace a modelu.

Koupě auta není jako koupě rohlíku. Chce to trochu předem prověřovat a nejít jen po podezřele nízké ceně.
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.