0
zpět
 

diskuze k tématu: rodinné auto pro rozvětvené ratolesti

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, japonská vozidla, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 11.11.2014 10:49, rodinné auto pro rozvětvené ratolesti
Zdravím Vás,bydlím ve velkém měste a mám 3 děti (18,7,2 roky) potřebuji vhodné auto, ale vidím to na 2-jedno auto do města,rozvoz dětí a pak krátké výlety-uvažuji mazdu 5, určitě benzín, má velký kufr, posuvná sedadla, výhodná cena atd, a jedno auto na dlouhé cesty-jezdíme hodně na hory a nejstarší dcera bere i přítele, prostorově se mi hodí mercedez viano, ale ta cena, je šílená, uvažuji o nových autech, můžete mi poradit popř.vhodnou alternativu, do ojetin mám strach jít.
Děkuji Buganský
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Čtvrtek 13.11.2014 21:32, RE:
Dobrý den. Mazda 5 je pro početnou rodinu velmi dobrou volbou. Má poměrně bohatou standardní výbavu, prostorný interiér a přijatelnou cenu. Na výběr máte ze dvou benzínových a jednoho naftového motoru, přičemž pokud se budete s vozem pohybovat spíše v městském provozu, volte některý z benzínů. Alternativou může být například Citroën Grand C4 Picasso.
reagovat
Petr S
počet příspěvků1250
datum registrace28.11.2008
Čtvrtek 13.11.2014 23:45, Autosedacky
Pokud deti (2 a 7 let) jezdi v autosedackach, tak si urcite zkuste v realu jak se tam vsechny 3 deti poskladaji. Prostredni sedacka je docela uzka. Bohuzel jsou v soucasne dobe Mazdy 5 casto vyprodane diky sleve 100 tisic ze zakladniho ceniku a na auto vyrobene v Japonsku se ceka min. 3 mesice. Najit skladove auto na prodejne na vyzkouseni muze byt problem.

My jsme nakonec koupili Toyotu Verso. O Mazde 5 jsme taky uvazovali, ale diky uzke prostredni sedacce jsme ji nakonec vyradili.
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.