0
zpět
 

diskuze k tématu: Levný neznamená špatný - recenze audiosystému

kategorie zařazení tématu:
ufomamut
počet příspěvků1
datum registrace25.11.2016
Pátek 25.11.2016 17:53, komparace
Nejedná se náhodou o značku, která ještě vyrábí pro pár zvukářských firem, zabývajících se hi-end aparaturou? Já bych do své oktávky chtěl pořídit toto http://www.tonystore.cz/specialni-autoradio-vw-skoda-octavia-3, zhruba stejná cenová kategorie, teď právě sbírám zkušenosti jiných, jestli se nevyplatí jít s cenou víc.
reagovat
Zdeny60
počet příspěvků1232
datum registrace08.09.2009
Sobota 26.11.2016 06:30, Audiosystém???
Tenhle výrobek je kombinací všech nejnemožnějších kravin s přidruženou funkcí přehrání audiosignálu. Panebože, to jsou kydy!!!!
O zvuku je v celém článku věnována jedna věta - a to je dost smutné. Já jsem si odjakživa myslel, že základní vlastností AUDIOSYSTÉMU by mělo být, aby špičkově hrálo. Tady se dočtu, že umí zrcadlit hňupfoune, umí připojit kameru a umí připojit TV, kterou si musím však dokoupit.
Kam ten svět spěje....
Pro koho tenhle článek je? pro 18ti letý pupínkáče, aby se za jízdy věnovali kravinám na telefonu???
A ještě si to recenzet dovolí nazvat recnezí AUDIOsystému.
Mám dojem, že dotyčný v život+ě zřejmě žádný opravdový audiosystém v autě neviděl, natiož aby ho sylšel. protože kdyby tomu tak bylo, tak jedníné, o čem by pak mohl psát a rozpklývat se nad tím, by mohl být jen špičkově kvalitní zvuk. Ostatní věci by totiž pak šly do pozadí.

Kdyby se článěk jmenoval jinak, byl bych v klidu. Ale nazvat to recenzí audiosystému, to chce fakt ztratit veškerou soudnost.
Recenzentovi poradím, aby psal o věcech, kterým rozumí a něco o nich ví. Já osobně bych po přečetní této snůšky blábolů od daného zařízení rychle utíkal, zejména v případě, kdy bych vybíral zařízení opravdu pro kvalitní ozv učení svého auta. A to by mělo být primární funcí každého audiosystému.
reagovat
sheogorath
počet příspěvků527
datum registrace27.05.2016
Sobota 26.11.2016 22:50, RE
Zdeny: Amen!. To je fakt smutny. Neni tam ani nejmensi nazanak paramatru te AUDIO casti, any vykon, pocet kanalu... . Jen ze je na tom android nebo windows. Oboje je to posledni co bych v aute chtel
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.