matespařez napsal:
dobrý den,děkuji za Váš příspěvek.chápu jaký postoj může mnou výše napsané poznámky způsobit. nicméně mým dotazem opravdu je jako SUV by jste mi doporučili ke koupi do mnou udané ceny. Nejedná se o vyšší pojištění a další záležitosti. chci znát postoj lidí, kteří SUVjiž vlastní, jakou značku a zda jsou s ním spokojeni a jestli by doporučovali jeho další nákup.
SUV lidi kupují, protože chtějí být "in", volbou rozumu to je málokdy (např. tahání přívěsu), a co tyto auta spolehlivě prodává je zejména design. Proto mají úspěch Kia, Hjondé, ty auta jsou celkem pěkná a blondýny je rády řídí (ta moje má teda Forester). Schválně si zkuste všímat, kolik SUV řídí ženy a kolik muži, troufám si tvrdit, že 80% budou ženy. Kupte si tedy to, co bude v nejlepším stavu, s prokazatelnou historií a nebourané. Uvidíte, že pokud takto omezíte výběr, moc možností nebude.
Pokud bych si já měl vybrat z vámi navržených aut, asi by to byl Tiguan, je kvalitně zpracovaný, bude mít nejlepší šanci na následný prodej a asi nejlepší benzinový motor 2,0tsi, a bude se také nejhůř schánět. Naftu bych bral jen pokud jezdíte delší trasy, na vození dětí do školy ne. Pak bych vybíral mezi Tiguanem a Kugou.