Neděle 28.06.2015 09:08,
CX9 a LPG
Před lety jsem se o CX9 taky zajímal (to bylo v době, kdy mě barla Tribeca od SUbaru) a zjistil jsem, že CX9 a LPG k sobě jde, ovšem je třeba mít dobrého plynaře, který umí správně nastavit vše, jak má být. Elektromnicky řízené dávkování prostředku pro ochranu ventilových sedel je potřebné, ne podtlakové. Jinak o tomhle autě moc info není, v ČR jich jezdí pár. Protože to je japonec pro USA trh, z toho vychází některá řešení. Mazda sice kdysi patřila ke spolehlivým značkám (dnes už to bohužel neplatí) a vzhledem k elektrické výbavě CX9 je třeba být při nákupu obezřetný. Menší CX7 jesice koncepcčně zcela jiné auto, ale podobného zaměřní a ta má své neduhy a zejména velké mezery ve zpracování.
Kdybych tohle řešil dnes, šel bych jednoznačně do tribecy s 3,6 - ta je prověřená v Outbeku a je jich celkem dost k výběru a zejména věřím tomu, že spolehlivost a kvalita provedení bude u Tribecy prostě vyšší. Sice CX9 je líbívější, ale řešení tribecy s pohonem 4x4 je prostě vychytané a lety prověřené.
reagovat
nahlásit