0
zpět
 

diskuze k tématu: Vybavení na motorku

kategorie zařazení tématu: poradna, ostatní, typ vozidla, motorky, volná diskuze
Magdalenas
počet příspěvků1
datum registrace16.09.2014
Úterý 16.09.2014 19:51, Vybavení na motorku
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co považujete za důležité vybavení na motorku. Už dlouho mám na ni papíry a jezdím jako spolujezdkyně, ale na jaře si nějakou koupím. Už mám vybranou tuto Kawasaki nebo nějakou podobnou. Kvalitní helmu už mám, ale teď potřebuji doplnit zbytek. Jaké máte zkušenosti? Asi nestačí jen páteřák a kombinéza? Co si myslíte třeba o tomto kompletním chrániči: A má smysl kupovat drahé boty nebo stačí jen nějaký základ? Díky za komentáře!
reagovat
jirig
počet příspěvků29
datum registrace30.08.2014
Úterý 16.09.2014 20:26, výbava
ahoj (motorkáři si tykaj žejo :D )
předně mašina ve videu je v ČR prodávána jako z1000SX nikolivěk jako Ninja, jak je uvedeno ve videu. Ninja je totiž trochu jiná liga :D

co se týče výbavy, boty rozhodně nepodcenit, poctivé, kloudné, hlavně musí perfektně sedět. Je duležité si rozmyslet jestli budou opravdu jen na ježdění, nebo i na nějaký ten "výlet" protože z osobní zkušenosti, není nic horšího než dvě hodiny šmajdat po hradě v čistokrevných racing botách. to samé platí o ostatním vybavení.
když to vezmu čistě na ježdění, tak si kup to nejlepší co si budeš moct dovolit. opět z vlastní zkušenosti, kvalitní kombi mi hodně pomohla když sem sebou plesknul. doslova mi zachránila kůži
nepodcenit rukavice, doporučuju se "smekacíma" nášivkama na dlaních (zabraňuje zlomení zápěstí) a sešité poslední dva prsty (zabraňuje zlomení malíčku).
jestli kůže nebo textil... to je věčný boj (motorkari.cz :D)
ptej se, když budu vědět, rád dopovím.
J.
reagovat


aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

podobná vozidla v nabídce:




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.