citace:
reakce na: Radim006, 01.09.2020 13:15 (Ahoj, diky za reakci. Nad Golf ...)
Ahoj, je velký rozdíl mezi 1.6 TDI například ve Fábii II a v Golfu VI, nevím proč. Můj synovec dělá ve Śkoda servisu a např. v Octávii III s tímto motorem neměli vážné problémy, nájezdy už jsou přes 200tis.km. Dle mého záleží jestli je vůz servisován poctivě nebo ne a kdo ví co se vylepšovalo s časem. Pětikvalt může naštvat, ale spotřeba nikoliv, ani na dálnici není problém jezdit za 5,5l a pod 5l bude jezdit klidný řidič.
Pak je tu suverénní 2.0 TDI CR, který neznám tak dobře, tož snad tu chlapi napíšou. Můj kamarád jej má v Superb II facelift, po 250 000km je jeden vstřik už na hraně, jinak motoricky krásně jede a má výbornou spotřebu. Těžko radit
Pak mám hned několik kolegů s Fordem S-MAX 2.0 TDCi, vesměs cca 2011+- s nájezdy kolem 200tis.km a motory ve skvělé kondici, z toho dva museli dát vypálit uměle FAP, naštěstí úspěšně(přes týden holt rozvoz dětí kolem komína se podepsal). Rekordmanem je pak můj kamarád s Mondeem 2012 2.2 TDCi s cca 320 000km, kde jsou původní vstřiky, FAP filtr, turbo i EGR ventil. Jednou nechal motor "propláchnout" pro jistotu. Měnily se myslím jen čepy v zadní nápravě, což na vůz řemeslníka(věčně plný kufr) je ok.
Pokud se nebojíš francouzů, tak zrovna Renault má velmi dobré 1.5/1.6/2.0 DCi. Megane III má své mouchy, ale elektrika už nehapruje, antikorozní ochrana je dobrá, komfort sedaček patří k nadprůměru. Jen ten podvozek nemá tu výdrž - pružiny, tlumiče, brzdy a výfuk

FAP filtr naopak vydrží hodně. Mám doma Megane 3 kombík ale s benzínem 1.6i a dle mého jsem udělal chybu. Jako náhradní vůz dostávám to samé s 1.5 DCi a motor je dokonce i kultivovanější, bere o 2l méně a dynamika na dálnici mi připadá lepší

Na rovinu, Golf VI to není, natož VII