0
zpět

diskuze k tématu: Jaké kombi stř.třídy

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 09.10.2014 12:23, Jaké kombi stř.třídy
Dobrý den, už nějaký čas se rozhoduji o koupi
ojetého vozu.Mám na něj tyhle požadavky.
1,Kombi stř.třídy
2,Výkon 100Kw a výš.
3 Cena max 300tis.kč
4,Vyšší výbava.
5.Diesel
6,Relativní spolehlivost.
Poprosil bych vás o radu jakou znacku a motor zvolit, popř.nějaké pořadí.
Děkuji s pozdravem Martin N. Vysočina
reagovat
nahlásit
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Čtvrtek 09.10.2014 23:42, RE:
Dobrý den. Velmi dobře uděláte, pokud si vyberete nějaký vůz následující trojice. Z japonských vozů je to buď Toyota Avensis nebo Mazda 6. Z evropské produkce bude velmi dobrou volbou Ford Mondeo. Pokud neujedete ročně více než cca 25 tis. km, doporučuji spíše benzínový motor. Potenciální výhodou Fordu mohou být jedny z nejnižších cen servisních prací a náhradních dílů.
reagovat
nahlásit
Paul
počet příspěvků773
datum registrace07.11.2008
Pátek 10.10.2014 07:37, Superb combi
Za mě Superb Combi 2.0 TDI CR, auto je to prostorné a pohodlné, výběr široký, opravit to umí skoro každý a překvapivě ani s dieselem moc nezlobí. Pokud má jasný původ a člověk se stará, je to dobrý kup. Výbava je taky solidní, ještě jsem neviděl Supa bez xenonů, 2 zónové klimy apod. Stačí i verze 103 kW, má pěkný zátah a i s plným autem si poradí, taky díky dobře odstupňovanému 6kvaltu. Na ojetou japonskou naftu, jak bylo raděno výše, bych se vykašlal, stačí se jen podívat na cenu některých dílů co odchází obecně a zvlášť mazda nemá s diesely dobrou pověst ani co se týká spotřeby. Mazdu a Toyotu klidně ale raději s benzínem.
reagovat
nahlásit
David V
počet příspěvků2076
datum registrace16.05.2007
Pátek 10.10.2014 08:52, Volvo
Co nějaké Volvo V70. To by mohlo splnit definované požadavky. Nakonec ani to Mondeo nemusí být krok vedle.
Požadavek na diesel pramení z nějaké předběžné kalkulace nebo je je to jen setrvačnost, popřípadě následování stáda? Protože pak by se otvírala cesta k japonským vozům, jak je zde uvedeno a tam ta spolehlivost je obvykle vysoká v případě, že pro naftový motor nebude důvod.
reagovat
nahlásit
lukas.01
počet příspěvků10
datum registrace23.12.2008
Pátek 10.10.2014 10:33, Japonská nafta
Honda Accord kombi 2,2 i-DTEC od 7/2008
reagovat
nahlásit
marek.sakarFB
počet příspěvků22
datum registrace21.10.2013
Pátek 10.10.2014 11:59, ...
BMW 530d rv >2005. nebo 330d, popřípadě Audi A4 3.0 TDi >2005. Passat B6 2.0 TDi 103kW 8V, Superb II. Mondeo je pravda hodně muziky za málo peněz, ale jeho laciné zpracovní interieru mě od Fordu odradilo (pouze můj názor). Přeji příjemný výběr... Já hledal před půl rokem to samé v cenové relaci 200.000 Kč. Skočil jsem u Passata a jsem spokojen (i když mi určitě spousta lidi bude říkat ovce). Mám druhé VW a nemám problém.
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všechna práva vyhrazena.