0
zpět

diskuze k tématu: Jaké auto s motorem V8

kategorie zařazení tématu: poradna, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 21.06.2015 12:31, Jaké auto s motorem V8
Dobrý den.
Žádám Vás o názor na koupi vozu s motorem V8, s částkou do 200 000,- kč. Pokud možno velké auto pro rodinu, SUV, MPV, nebo Kombi. Jde mi především o spolehlivost, prostor, servisní nenáročnost a v neposlední řadě o spotřebu(nepotřebuji auto, které žere 20L/100 km). Vůz bych na 100% koupil, nebo předělával na LPG. Předem Děkuji za Vaše postřehy a názory.
reagovat
nahlásit
kristian2
počet příspěvků273
datum registrace31.03.2015
Neděle 21.06.2015 15:54, k
no nevím ,ale auta s V8 asi servisní nenaročnost mít asi nebudou a spořeba bude taky někde jinde ale přoč ne? co mercedes E a míchat bvenzín s ethanolem?
reagovat
nahlásit
PetrT
počet příspěvků1076
datum registrace24.05.2009
Neděle 21.06.2015 17:33, SUV
U jakéhokoliv SUV do kterého se montoval V8 a bude stát do 200t nebude spotřeba rozhodně ten nejvyšší výdaj, i kdyby žralo 20l. A to žrát bude. X5 první generace není zrovna velké SUV a s V8 jezdí okolo 16 - 18l.
Ale jak už jsem psal, SUV s V8 za tyhle peníze bude před smrtí. Jediná volba bude něco z US cars, ale tam je zase třeba se připravit na trochu jiné standardy v provedení. Ford Explorer Edie Bauer by ale mohla být slušná volba, klidně i V6.
Já měl Chevi Trailblazer, ale to už je poměrně staré a má to v naprosté většině jen V6. Ovšem dala se sehnat mutace Saab 9/7 a tam V8 být může. Má lepší interier a vyšší cenu.
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všechna práva vyhrazena.