0
zpět

diskuze k tématu: Jaké auto pro ženu na mateřské do 100000,-

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 06.08.2014 23:32, Jaké auto pro ženu na mateřské do 100000,-
Dobrý den,

po několikadenním projíždění internetu jsem v koncích. Potřebovala bych auto, které má co nejnižší spotřebu (jízda především po městě), do kufru se mi vešel kočárek, vypadalo na úrovni a bylo bezpečné. Denně najezdím cca 10km. Limit je 100.000,- s tím že bych se nezlobila kdyby bylo levnější :). Také by mne zajímalo co si myslíte o LPG.

Moc děkuji :)
reagovat
nahlásit
Pepe
počet příspěvků1136
datum registrace09.05.2007
Čtvrtek 07.08.2014 13:38, RE: Jaké auto pro ženu na mateřské do 100000,-
nepřihlášený uživatel napsal:
Dobrý den, po několikadenním projíždění internetu jsem v koncích. Potřebovala bych auto, které má co nejnižší spotřebu (jízda především po městě), do kufru se mi vešel kočárek, vypadalo na úrovni a bylo bezpečné. Denně najezdím cca 10km. Limit je 100.000,- s tím že bych se nezlobila kdyby bylo levnější :). Také by mne zajímalo co si myslíte o LPG. Moc děkuji :)

Nejradši bych Vám nabídl to, co jsem předloni nechal v salonu protiúčtem . P 307 Bk 1,6 16V, do kufru se vejdou kočárky (sportovní) rovnou 2. Auto mělo doloženou servisní historii, plnou výbavu (aut klima, 6xAirb atd). Najeto 98tkm, výkup pod 100tKč. Obecně být Vámi, obejdu dealerství různých značek, jestli nějakou opečovávanou vykoupenou ojetinu nemají. Benzín ano, LPG ne, než se zahřeje motor, aby zařízení přeplo na plyn, jste v cíli... Investice v nenávratnu. To je lepší absolvovat kvalitní školení plynulosti a předvídavosti provozu
reagovat
nahlásit
BMW528i
počet příspěvků372
datum registrace07.01.2013
Čtvrtek 07.08.2014 14:50, lpg
Přínos LPG pro Vás je minimální pokud by jste nechala auto za 20 tis prestavět. pokud by se Vám podařilo narazit na auto již přestavěné, tak ano, ale nebývá tak dobrý výběr.
s ohříváním bych to neviděl tak dramaticky, manželka jezdí s 2,8 r6 do práce 4km tam 4 zpátky a v pohodě, v létě přepíná po cca 300m a v zimě cca po 0,7km - nastaveno na myslím 40°C přepínání .
reagovat
nahlásit
zeneva
počet příspěvků75
datum registrace24.08.2009
Pátek 08.08.2014 10:32, LPG misto v kufru
Jeste je otazka, kolik mista zbyde po montazi LPG do kufru... prijdete o misto v kufru... v pripade klasicke nadrze muzete zapomenout na prevazeni velkych veci i pri sklopenych sedackach, v pripade toroidu musite dat nekam rezervu (i kdyz dneska jsou auta, ktera rezervu mit nemusi a staci sada na lepeni, coz neni taky buhvijaka vyhra)
reagovat
nahlásit
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Úterý 12.08.2014 21:59, RE:
Dobrý den. Vzhledem k Vašemu ročnímu nájezdu doporučuji zajímat se pouze o vozy s benzínovým motorem. Ani LPG v tomto případě prakticky nic neušetří. Pokud hodláte do auta často nakládat dětský kočárek, doporučil bych Vám Ford Fusion. Ten sice vychází z Fiesty, nabídne ale vzdušnější interiér. Pod kapotou by mohla stačit benzínová čtrnáctistovka s 55 kW výkonu.
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všechna práva vyhrazena.