¨Když to tu pročítám, tak mám chuť raději chodit pěšky
. Naše kritéria jsou: cena max do 100 000,-, bezpečnost, nízká spotřeba, dělená sedadla ohledně dětských sedaček, velký zavazadlový prostor a jelikož auto není garážované a v zimě dostává zabrat, protože bydlíme v podkrkonoší, tak i kvalitní provedení kastle a podvozku. Auto je využívané pouze na nákup, pro děti do školky a jednou ročně na dovolenou po republice. Doufám, že nechci nemožné a najde se tu někdo, kdo mě kvalitně poradí.
¨Když to tu pročítám, tak mám chuť raději chodit pěšky
. Naše kritéria jsou: cena max do 100 000,-, bezpečnost, nízká spotřeba, dělená sedadla ohledně dětských sedaček, velký zavazadlový prostor a jelikož auto není garážované a v zimě dostává zabrat, protože bydlíme v podkrkonoší, tak i kvalitní provedení kastle a podvozku. Auto je využívané pouze na nákup, pro děti do školky a jednou ročně na dovolenou po republice. Doufám, že nechci nemožné a najde se tu někdo, kdo mě kvalitně poradí. Děkuji
Zafira je pro nás asi tou nejlepší volbou, jen nevím, zda koupit zde v ČR (autobazar, soukromý prodejce), nebo si nechat auto dovést přímo ze zahraničí? Děkuji
Zafira je pro nás asi tou nejlepší volbou, jen nevím, zda koupit zde v ČR (autobazar, soukromý prodejce), nebo si nechat auto dovést přímo ze zahraničí? Děkuji