tomaskrtek napsal:
salix napsal:
BMW528i napsal:
Mohu doporučit SSang yong Musso sports - je to něco jako ranger,ale za cenu felicie, mám klasické musso a posloužilo na stavbě perfektně. brzy by tu měla vyjít recenze co jsem na něj psal. můžu kdyžtak poslat zkušenosti emailem.
Autor napsal max. 3 místa.Ten nosorožec je 5ti místný.U nás je jeden inzerát za 180 000Kč a v Německu asi tři, nejlacinější za 2900eur.Kolik stojí felicie?Jak je na tom tahle velmi zřídka se vyskytující značka s náhradními díly?Motor mercedes a zbytek korejec.Já bych si to asi nekoupil, bál bych se , že to neuživím.Třeba se ale mýlím.Těším se na tvou recenzi.
vyjma specifických dílů vážících se přímo k provedení pick-up to bude doslova za hubičku. Mussa se dají koupit už za jednu průměrnou výplatu

)) takže když se něco pokaká tak se může koupit celé auto, ono se vždy něco hodí. a zrovna jeden sport je na prodej na bazoši za 75k. také je tam 2000 patrol 2.7 nafta předělaný na pick-up, popř. za 10k dacia pick-up 4x4 s mrtvým motorem

a konkrétně to Musso je hodně dobrá volba, agregáty komplet starej medvěd, sežere to i olej z friťáku a utáhne i loď. ošklivý auto ale pracant za směšnou cenu-v dnešní době
Na tom bazoši už je dlouho, určitě by ještě slevnil a nedáno tam bylo jedno za asi 60-65. motor je ve něm 2,9td já mám 2,9d bez turba (motor z prvních hranatých sprinterů 5válec), bez toho turba moc nejede, ale je mu fakt jedno co táhne, když jsem jel odtahnout známého, tak jsem měl na vleku auto v něm 200kg dlaby a v kufru ještě dalších asi 300kg dlažby a nějaké pytle s lepidlem atd a v pohodě jsem jel domů. jen krapet pomaleji, přece nepojedu 2x :D
Díly jsou dostupné v pohodě a za babku, kotouče asi za 500kč kus destičky taky tak nějak, gufero do diferáku stálo 200 a za asi 10 dní jsem ho měl v brně, bylo objednané z koreji. je jich tu spousta na náhradní díly, není problém sehnat cokoliv a za pár korun, nebo koupit nějaké na díly za 10tis.
ranger je myslím taky 4-5 místný a 2 místa navíc asi nevadí.pokud by to bylo obyč musso tak se sklopí zadní sedačky a je dvoumístné a má kufr jako kráva :D
A musso není ošklivé, mně už se začalo i líbit :D a oproti terranu atd má výhodu, téměř nerezne!!!
na ty dačky sem koukal taky, ale já s tím potřeboval jezdit a u dačky jsem o tom měl pochybnost :D