0
zpět
 

diskuze k tématu: Hromadné nehody budou brzy minulostí, tvrdí odborníci

kategorie zařazení tématu:
TOM
počet příspěvků58
datum registrace10.12.2007
Neděle 03.11.2013 08:43, Odstupy
Hlavní příčinou, podle mě, hromadných nehod je nedostatečný odstup vozidel.
Není potřeba vyvíjet a prodávat drahé systémy, ale udělat dostatečnou osvětu a následnou kontrolu bezpečných odstupů vozidel.
Jezdím hodně a toto vidím jako velmi častý a fakt silně hloupý prohřešek a hlavně nebezpečný.
Když vidím jak jezdí auta ve 130km/h na mokré dálnici blízko za sebou, tak si můžu jedině myslet, že to řídí magoři, kteří vůbec nemyslí co se může stát.
Přátelé, být dobrým řidičem znamená dobře předvídat. Lepit se někomu na kufr (za jakýkoliv podmínek) znamená, že o předvídavosti daný řidič neví zhola nic.
reagovat
Abík
počet příspěvků93
datum registrace20.01.2009
Pondělí 04.11.2013 10:57, RE: Odstupy
TOM napsal:
Hlavní příčinou, podle mě, hromadných nehod je nedostatečný odstup vozidel. Není potřeba vyvíjet a prodávat drahé systémy, ale udělat dostatečnou osvětu a následnou kontrolu bezpečných odstupů vozidel. Jezdím hodně a toto vidím jako velmi častý a fakt silně hloupý prohřešek a hlavně nebezpečný. Když vidím jak jezdí auta ve 130km/h na mokré dálnici blízko za sebou, tak si můžu jedině myslet, že to řídí magoři, kteří vůbec nemyslí co se může stát. Přátelé, být dobrým řidičem znamená dobře předvídat. Lepit se někomu na kufr (za jakýkoliv podmínek) znamená, že o předvídavosti daný řidič neví zhola nic.


To sice máte plnou pravdu, ale když on si každý většinou myslí, že zrovna jeho auto je to nejlepší s tím nejlepším a nic lepšího, než je on za volantem nesedí.
reagovat


aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.