0
zpět
 

diskuze k tématu: Vůz nižší střední třídy

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, japonská vozidla, korejská vozidla, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 23.07.2013 22:13, Vůz nižší střední třídy
Dobrý den, potřebuji koupit vůz pro 3 člennou rodinu. Auto používám na cestu do práce (60km 3x týdně, 15km 2x týdně) a občasnou dovolenou.
Původně jsem chtěla do auta investovat max 180 tis., ale určitě si nechám poradit, pokud se vyplatí koupit některý model nového auta.
Koukala jsem na vozy Ford Focus, Mazda 3, Hyundai I30, Honda Civic, Opel Astra. Prosím poraďte, který vůz bych mohla zvolit. Jako asi všichni bych ráda bezpečný, spolehlivý, s dostupným servisem, levným provozem:).Děkuji Vám mockrát .
reagovat
David V
počet příspěvků2054
datum registrace16.05.2007
Středa 24.07.2013 16:42, RE: Vůz nižší střední třídy
nepřihlášený uživatel napsal:
Dobrý den, potřebuji koupit vůz pro 3 člennou rodinu. Auto používám na cestu do práce (60km 3x týdně, 15km 2x týdně) a občasnou dovolenou.Původně jsem chtěla do auta investovat max 180 tis., ale určitě si nechám poradit, pokud se vyplatí koupit některý model nového auta.Koukala jsem na vozy Ford Focus, Mazda 3, Hyundai I30, Honda Civic, Opel Astra. Prosím poraďte, který vůz bych mohla zvolit. Jako asi všichni bych ráda bezpečný, spolehlivý, s dostupným servisem, levným provozem:).Děkuji Vám mockrát .


Myslím, že z uvedených kandidátů je lhostejné po čem šáhnete.
Auta bych rozděli takto:
Pohodlnější (měkčí) podvozky: Opel Astra a Hyundai I30
Sportovnější charakter: Honda Civic a Mazda 3
Ford Focus je naturelem někde na půli cesty, ovšem podvozkově je výborný
Spolehlivost: Nejvíce bych věřil japonským vozům
Náklady: Na běžnou údržbu odhaduji, že bude nejlevnější Focus a Astra
Určitě pro Vaše potřeby zvolte benzínový motor.
S každým se projeďte a vyberte si, co Vám bude nejvíc vyhovovat, za podmínky, že to bude ve slušném stavu.
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Středa 04.09.2013 22:47, Re:
Dobrý den. Ani s jedním autem z Vašeho výběru byste neudělala chybu, já bych Vám ale doporučil Ford Focus s benzínovým motorem o objemu 1.6 litru. Šestnáctistovka je velmi spolehlivá a nenáročná na údržbu, i s plně obsazeným vozem si poměrně dobře poradí a nežádá za to moc paliva. Focus má také výborný podvozek a řízení, které mu ostatní auta mohou závidět. Ceny servisních prací má Ford jedny z nejnižších a díly jsou dostupné dobře.
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.