0
zpět

diskuze k tématu: Holčičí auto do 100 000

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit
denta93
počet příspěvků1
datum registrace01.09.2016
Čtvrtek 01.09.2016 12:02, Holčičí auto do 100 000
Dobrý den, do ted jsem jezdila s felicií od rodičů 4 roky a myslim že nastal čas pořídit si auto vlastní. Melo by být do 100 000 i s případnými investicemi. Auto bude stát venku protože v garáži bude felda :D Najezd do 10 000 ročně budu jezdit po městě tak 2-3 do tydne, ale spiše mimo město i dálnice apod. Jde mi na prvním místě o spolehlivost dále spotřebu bezpečnost a vzhled. Moc se mi líbí volvo C30 ale trochu jina cenova relace. S autem bych chtěla jezdit minimálně dalších 6 let. Ještě mám dotaz na to jak vybírat auto abych nekoupila nějaký shit. Onehdy jsem narazila na stranku lidi co vybírají auto z německa objíždí bazary kontroluji popř, stocene kilometry nebo jestli nebylo bourane aby se k zakaznikovy dostalo v poradku. Děkuji
reagovat
BobanHTP
počet příspěvků2404
datum registrace19.08.2015
Čtvrtek 01.09.2016 14:49, Rozhoduje jen stav vozu :-)
Dobrý den, bohužel až na pár výjimek rozhoduje jen stav vozu, takže poruchové auto může být cokoliv i japonec. Občas můžete narazit na auto s jasnou historií a v dobrém stavu např. v bazarech dealerů příslušné značky. To samé platí pro Německo, hledal bych u delarů přes www.mobilde.de, kde si můžete dát češtinu a začít hledat. V ČR existuje velký počet firem co Vám za cca 20000kč dovezou auto, často v ceně je i STK apod. , jen si musíte ověřit jestli nejde o podvodníky holt.

Co bych vybíral já do 100tis.kč.? Kdybych byl holka a věděl, že budu jezdit i dálnice, tak spíše něco komfortního jako je VW Golf V s ben motorem 1.4 nebo Peugeot 307 r.v. od 2007 s ben. motorem 1.4 nebo 1.6, možná byste překousla dizajn Fordu Focus II 1.6.
Z menších aut bych zkusil pohledat pěkný Peugeot 207 1.4 v benzínu nebo Suzuki Swift 1.3. Nebál bych se ani třidveřových verzí, u kterých můžete docela ušetřit. Možná také Fiat Punto Grande 1.2 nebo 1.4 v benzínu v dobré barvě není špatná volba

Dnes Vám v každém slušném autobazaru nabídnou zdarma projetí auta, zkuste co se Vám nejlépe řídí a možná líbí, ať dalších 5 let jste spokojená ...
reagovat
hogofogo
počet příspěvků9
datum registrace31.07.2007
Pondělí 05.09.2016 08:04, A sakra.
Hlavně nechoďte nikde sama něco kupovat ! Dobrého známého co tomu rozumí, i kdyby jste mu měla zaplatit, vyplatí se to. Jste totiž typ na kterého se čeká. Takzvanej kořen.
reagovat
Giorgio
počet příspěvků814
datum registrace09.05.2007
Úterý 06.09.2016 09:08, RE: Holčičí auto do 100 000
denta93 napsal:
Dobrý den,do ted jsem jezdila s felicií od rodičů 4 roky a myslim že nastal čas pořídit si auto vlastní. Melo by být do 100 000 i s případnými investicemi. Auto bude stát venku protože v garáži bude felda :D Najezd do 10 000 ročně budu jezdit po městě tak 2-3 do tydne, ale spiše mimo město i dálnice apod. Jde mi na prvním místě o spolehlivost dále spotřebu bezpečnost a vzhled. Moc se mi líbí volvo C30 ale trochu jina cenova relace. S autem bych chtěla jezdit minimálně dalších 6 let. Ještě mám dotaz na to jak vybírat auto abych nekoupila nějaký shit. Onehdy jsem narazila na stranku lidi co vybírají auto z německa objíždí bazary kontroluji popř, stocene kilometry nebo jestli nebylo bourane aby se k zakaznikovy dostalo v poradku. Děkuji

VW New Beatle s benzinovým motorem 2.0 (85 kW) - tak okolo 70 tisíc pořizovací cena, zbytek nainvestovat do údržby. Technika je stále ucházející z VW Golf, design je vyloženě holčičí a oproti golfu nestárnoucí (retro bude pořád retro), dvoulitrový motor je ještě z 80. let, je nesmrtelný, není přehnaně žíznivý a není to vyloženě nebezpečný dravec. K výběru je bezpodmínečně nutné přizvat buď nezávislého odborníka, nebo mechanika-kamaráda (ale opravdu dobrého, který auto bude servisovat a nejde mu o to stáhnout kamarády z kůže).
reagovat

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.