0
zpět

diskuze k tématu: Giulietta 1750 Tbi

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 17.02.2015 14:54, Giulietta 1750 Tbi
Zdravim, momentalne jezdim P406, ten jiz ma sva nej leta za sebou a tak pokukuji po Juline. Zalibila se mi na prvni pohled, kazdopadne, kdyz jsem zjistil ze se dela i \"1.8\" zacal jsem se pidit po podrobnostech, ovsem nikde nic moc informace. Jak je to s vydrzi, pripadnym dovozem, jelikoz v CR jich je opravdu par. Diky
reagovat
nahlásit
kubesak
počet příspěvků29
datum registrace23.09.2013
Středa 18.02.2015 11:13, Giulietta
Tak z P 406 do vrcholné verze téhle Julie byste udělal opravdu velký posun směrem k řidičskému blahu a nebi Je to verze Quadrofolio verde, tedy top motor a výbava. Motor má cca 240 koní a je to návrat ke kořenům původních alfic - viz objem motoru. Jinak charakteristikou se podobá TSIíčku dvoulitru, ale nesrovnávejme das auto s italkou. Volba je to rozhodně výborná, je prostě potřeba u toho přemýšlet, jako u všech turbomotorů. Rozhodně ale lidi co tohle auto mají, doporučujou zkrátit výměnu oleje na max 15 tis a nejet doporučovaných 30. S autem jako celkem žádnej problém není. Vzhledem k tomu, že se tu prodává alf, jak šafránu, bude s koupí zachovalého tuzemského kousku problém. Jelikož jsem se v tom pouze svezl a toto auto nevlastním, nebudu psát žádný další bláboly..Ale tohle auto by stálo za hřích, poslední alfici co jsem měl byla 156 po FL a dodnes na ní s láskou vzpomínám. Od té doby nic co by stálo za koupi (Nemám koule ani peníze na 4C - jinak jasná volba). Jestli jí koupíte, dejte vědět.
reagovat
nahlásit
rbiciste
počet příspěvků83
datum registrace30.09.2011
Středa 18.02.2015 12:54, 1.4 TJET
Zdravím,
S Giuliettou jsem jezdil dva roky jako služební. Měl jsem nejslabší verzi se 105 koni. Vrátili jsme dvě bílé z leasingu. Teď stojí v bazaru Rupexim. Auto je to naprosto fantastické a není podle mého potřeba jít do 1.7 TBi. Zřejmě nejlepší je 1.4 MultiAir. Problémy s nimi žádné nebyly. Spotřeba v průměru 7 litrů na sto. Když jsem s tím jezdil, tak jsem měl neustále pocit, že všichni ostatní si koupili špatná auta. Bohužel v rámci přírůstku do rodiny jsem si při výměně vzal FIAT 500L.
Případné dotazy mohu zodpovědět.
Radovan
reagovat
nahlásit
Ralfa
počet příspěvků1
datum registrace18.02.2015
Středa 18.02.2015 18:59, Alfa
Zdravím, jsem majitelem této Alfy a opravdu není toho moc nač si stěžovat. Mám ročník 2011 a v současné době má najeto 52tis. km. Během těchto km byla řešena pouze jedna záruční oprava, a to výměna hlavice u řadící páky, která je ze dvou kusů a jeden se pří řazení uvolnil. Jinak nic. Alfině pravidelně dopřávám servis po 15tis. je nutnost používat mot.olej Selenia sport, jedná se o jediný olej, který výrobce pro motory TBi schválil, vzhledem k dlouhé záruční lhůtě, která je 5 let, doporučuji během záruky pouze servis Alfa. Průměrná spotřeba ja cca 9 litrů, tankuji N95 + aditiva od Millers Oil. Auto má vynikající brzdy, dobře jede,hezky vypadá a poutá pozornost, ale el. ovládané sedačky, které v autě mám jsou slabinou, jsou moc mělké bez výrazného vedení, bohužel ani nové sedačky, které tam montuji po modernizaci nejsou na sportovní sezení, nic moc, klamou vzhledem.
Měl jsem možnost na víkend otestovat Seat leon cupra se skořepinovými sedačkami a musím říci, že tato alfa na cupru nemá.
reagovat
nahlásit
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Čtvrtek 19.02.2015 23:10, RE:
Dobrý den. Alfa Romeo Giulietta u nás není příliš rozšířená, chybí proto zkušenosti uživatelů. Výdrž moderních turbomotorů je velmi závislá na stylu zacházení a údržbě, jakou majitel vozu dopřeje. Giulietta se ale prozatím jeví jako spolehlivý automobil, vážné problémy prozatím nebyly zaznamenány.
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všechna práva vyhrazena.