0
zpět

diskuze k tématu: Fun a praktik car

kategorie zařazení tématu: poradna, zábava, život za volantem, typ vozidla, osobní
cobo
počet příspěvků43
datum registrace05.03.2015
Úterý 16.06.2015 13:28, Fun a praktik car
Zdravím,
prosím o radu. Chtěl bych auto které by bylo zábavné (určitě manuál, benzín a nejlépe zadokolka) ale zároveň alespoň trochu praktické. Kdyby třeba taková MX-5 měla alespoň nouzové zadní sedačky tak nemám co řešit. Takže preferuji jistou lehkost nad absolutními výkony ač těm se rozhodně nebráním. Kdyby právě ona MX-5 měla řekněme alespoň 200k tak bych do ní beztak šel. Provozní náklady (teda krom nějakých speciálů kde mě jeden díl pošle do kolen) zase moc neřeším neboť auto toho zase tolik nenajezdí. Cena? řekněme to za co se dá sehnat ona MX-5 3.gen + (takže do 350tis?). Někdo nějaký nápad. Předem díky
reagovat
nahlásit
cobo
počet příspěvků43
Úterý 16.06.2015 13:43, možná trochu zmatený
Teď na to koukám a možná to zní trochu zmateně. Tak jen pro úplnost. Chtěl bych něco co má alespoň 160 koní ale radši 200+, bylo to zábavné na řízení (manuál, benzín, zadokolka a "lehkonohé") a mělo to alespoň trochu praktičnosti (rozumněj alespoň nouzové zadní sedačky tkaže to odveze i víc jak dva lidi a kabelku. Mě bohužel nic takového nenapadá.
reagovat
nahlásit
Citroenak
počet příspěvků728
datum registrace13.04.2012
Úterý 16.06.2015 14:12, Odpoved
Tak ja si myslim, ze za tuto cenu sa da zohnat toyota supra mk4 (vykon 200+, ma zadne 'sedacky', kufor neviem). Je to starsie auto ktorych je tak malo, ze si hodne drzia cenu. Kamarat si ju prave kupil. Ma to same plusy. Je to sakra rychle auto, stale budi pozornost a je krasne, a jeho cena (ak sa nejako nedotuni) uz len porastie, takze nasledny predaj moze aj zarobit. Nie je vela aut, o ktorych sa da toto povedat...
reagovat
nahlásit
cobo
počet příspěvků43
Středa 17.06.2015 10:04, nereálné
Tak jsem na ty supry koukal a naprostá většina s pravostraným řízením což teda nejsem ochoten akceptovat. Našel jsem jen jednu co by byla ok ale je někde na severu litvy :/
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všechna práva vyhrazena.