0
zpět
 

diskuze k tématu: Ford Ranger 3.0 TDCi v redakčním testu

kategorie zařazení tématu: německá vozidla
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 13.04.2010 11:44, redakční TEST???
Ahoj, mám rád velká auta. Líbí se mi i tento Ford Ranger, i když je to užitkové auto. S chutí jsem se pustil do čtení tohoto redakčního testu. Po jeho dočtení následoval pocit rozčarování. Tohle že byl nějaký test!? Spíš mi to připadalo jako uživatelská recenze, navíc ještě tak nějak poloviční. Chyběla mi tam celá škála informací. Určitě bych uvítal podrobnější informace o motoru, včetně spotřeby při různých režimech jízdy na silnici i v terénu a při různém zatížení. O podvozku se toho také dalo napsat víc. Chyběly podrobnější informace o nákladovém prostoru. Jaký má povrch, jak dobře, nebo špatně se udržuje, jaké jsou možnosti uchycení nákladu, jak je řešeno zadní výklopné čelo a kolik toto čelo unese. Interiér na fotografii vypadá na „užitkáč“ celkem dobře. Chybí však informace o tom, jak snadno, nebo naopak obtížně se interiér udržuje. To vše jsou důležité informace, zvláště když se jedná o užitkové auto. Mohla tam být i třeba zmínka o možnostech výbavy atd. atd.
Nechci se pana redaktora nějak dotknout, ale buď neměl možnost test udělat pořádně, v takovém případě mohl počkat na vhodnější příležitost, nebo test jednoduše odfláknul.
Ne že by uvedené informace nebyly zajímavé, ale na této úrovni bych je nenazýval testem, ale spíše jako letmé seznámení. Tak snad příště??
reagovat
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 14.04.2010 15:10, RE: redakční TEST???
Expi napsal:
Ahoj, mám rád velká auta. Líbí se mi i tento Ford Ranger, i když je to užitkové auto. S chutí jsem se pustil do čtení tohoto redakčního testu. Po jeho dočtení následoval pocit rozčarování. Tohle že byl nějaký test!? Spíš mi to připadalo jako uživatelská recenze, navíc ještě tak nějak poloviční. Chyběla mi tam celá škála informací. Určitě bych uvítal podrobnější informace o motoru, včetně spotřeby při různých režimech jízdy na silnici i v terénu a při různém zatížení. O podvozku se toho také dalo...
Naprostý souhlas. Pod termínem TEST si tedy představuji něco jiného. Připadá mi to jako pouhé hodnocení uživatele, které třeba bývají slabší, ale čtenář to laikovi odpustí. Tohle se ale odpustit moc nedá.. Fuj.
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.