0
zpět

diskuze k tématu: Fiat Punto 1.2i 59kW

kategorie zařazení tématu: poradna, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Úterý 05.11.2013 21:58, Fiat Punto 1.2i 59kW
Dobrý den,

velmi rád čtu Vaši poradnu a protože mi nikdo nedal odpověď na mou otázku, rozhodl jsem se oslovit Vás. Jako druhé auto v rodině máme Fiat Punto II, 1.2 44kW a toto autíčko si nemůžeme vynachválit z hlediska spolehlivosti. Syn-student uvažuje ze stejného důvodu také o tomto vozítku, ale pokukuje po silnější verzi 1.2 16V 59kW, najeto do 150.000 km ( kéž by ). Mohli byste mi prosím z Vašich znalostí a zkušeností prozradit, zda i v tomto případě by se jednalo o spolehlivý motor bez nějakých závažnějších konstrukčních nešvarů?

Děkuji za Váš názor P.Nádvorník
reagovat
nahlásit
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Čtvrtek 05.06.2014 17:57, re:
Dobrý den. Silnější verze dvanáctistovky se ve Fiatu Punto taktéž nemusíte obávat. Žádné konstrukční nedostatky nemá, oproti slabší verzi ale nabídne o něco lepší dynamiku při prakticky stejné spotřebě paliva. Pokud motoru dopřejete alespoň základní údržbu a slušné zacházení, odmění se velmi dobrou spolehlivostí.
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všechna práva vyhrazena.