0
zpět

diskuze k tématu: Dotaz na koupi vozidla

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, typ vozidla, osobní
Kamil78
počet příspěvků1
datum registrace23.05.2013
Čtvrtek 23.05.2013 12:56, Dotaz na koupi vozidla
Dobrý den, prosím poraďte mi při výběru vozidla. Roční nájezd mám do 120000 km. Jsem sám se synem takže z karoserií bych volil hatchback nebo sedan. Motorizaci benzín s výkonem od 1350 výše. Značka vozidla nehraje žádnou roli, podstatná je spolehlivost vozidla. Cenová relace vozidla je v rozmezí kolem 100.000,-Kč, max. do 130000,-Kč. Děkuji za odpověď.
reagovat
nahlásit
brin
počet příspěvků727
datum registrace28.03.2011
Čtvrtek 23.05.2013 14:31, Toyota
Předpokládám, že nájezd 120000 km je překlep a má tam být hodnota o nulu menší.

Já bych doporučil Toyotu Auris. Sice se dostaneme na horní hranici vašeho cenového rozpětí, ale zase je dost pravděpodobné, že do toho vozu už nedáte ani korunu.
reagovat
nahlásit
rojack
počet příspěvků145
datum registrace06.01.2009
Čtvrtek 23.05.2013 14:47, RE: Dotaz na koupi vozidla
Kamil78 napsal:
Dobrý den, prosím poraďte mi při výběru vozidla. Roční nájezd mám do 120000 km. Jsem sám se synem takže z karoserií bych volil hatchback nebo sedan. Motorizaci benzín s výkonem od 1350 výše. Značka vozidla nehraje žádnou roli, podstatná je spolehlivost vozidla. Cenová relace vozidla je v rozmezí kolem 100.000,-Kč, max. do 130000,-Kč. Děkuji za odpověď.

Nechci být rejpal, ale nesedí mi tam dvě čísla. 120000 a 1350. Když si domyslím, co měla asi znamenat, tak vám bude vyhovovat téměř každý benzin, co jezdí. Chce to přesnější specifikaci.
reagovat
nahlásit
Paul
počet příspěvků773
datum registrace07.11.2008
Pátek 24.05.2013 08:12, RE: Toyota
brin napsal:
Předpokládám, že nájezd 120000 km je překlep a má tam být hodnota o nulu menší.Já bych doporučil Toyotu Auris. Sice se dostaneme na horní hranici vašeho cenového rozpětí, ale zase je dost pravděpodobné, že do toho vozu už nedáte ani korunu.

Auris je dobrá volba, pokud od auta nečekáte žádné emoce, ale spolehlivého a vytrvalého dělníka. Ceny si drží, ale vyplatí se. U Aurisu je hodně chválený také odolný podvozek. Alternativou může být Honda Civic před nástupem UFO generace.
reagovat
nahlásit
rojack
počet příspěvků145
datum registrace06.01.2009
Pátek 24.05.2013 11:01, RE: Toyota
Paul napsal:
brin napsal:
Předpokládám, že nájezd 120000 km je překlep a má tam být hodnota o nulu menší.Já bych doporučil Toyotu Auris. Sice se dostaneme na horní hranici vašeho cenového rozpětí, ale zase je dost pravděpodobné, že do toho vozu už nedáte ani korunu.
Auris je dobrá volba, pokud od auta nečekáte žádné emoce, ale spolehlivého a vytrvalého dělníka. Ceny si drží, ale vyplatí se. U Aurisu je hodně chválený také odolný podvozek. Alternativou může být Honda Civic před nástupem UFO generace.

A proč ne Opel Astra, Ford Focus, Renault Megane, VW Golf, Š Fabia, C4, Peugeot 308, atd..... mohl bych pokračovat. Chybějí přesnější požadavky tazatele. k čemu to auto chce?
reagovat
nahlásit
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Čtvrtek 11.07.2013 20:41, Re:
Dobrý den. Vozů v této cenové kategorii je velké množství. Pokusím se Vám tedy doporučit jednoho mého favorita. Tím je Ford Focus s benzínovým motorem o objemu 1.6 litru. Ač je to pro Focus základní motorizace, dá se říci, že je pro něj nejvhodnější. Boduje hlavně spolehlivostí a servisní nenáročností. Stačí mu základní údržba a slušné zacházení a vydrží Vám sloužit po dlouhé roky bezproblémově. Má i poměrně nízkou spotřebu (lze ji udržet okolo sedmi litrů na 100 km).
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2026, všechna práva vyhrazena.