0
zpět
 

diskuze k tématu: Malé auto s velkým a zcela rovným kufrem (pro dva velké psy)?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, francouzská vozidla
Helena
počet příspěvků1
datum registrace29.07.2017
Sobota 29.07.2017 18:51, Malé auto s velkým a zcela rovným kufrem (pro dva velké psy)?
Zdravím,

vybírám auto, ve kterém budu jezdit jen já sama a vzadu v kufru za mříží dva velcí, více než 40 kiloví psi. Pro sebe bych chtěla auto malé, ať není moc spotřeba a dobře se mi parkuje, pro psy a jejich pohodlí ale potřebuju vzhledem k jejich velikosti opravdu velký zavazadlový prostor. (V současném Ford Focus kombi jsou např. v zavazadlovém prostoru příliš namačkaní.) Bohužel nedaří se mi moc najít informace o tom, které menší auto umí např. sklopit zadní sedadla tak, aby vznikla spolu s kufrem zcela rovná plocha, na níž mohou dva psi pohodlně ležet. Moje cenové rozpětí je ojetina do 150 000 Kč, stará max 7 let.

Prozatím jsem uvažovala o nějakých MPV, ve kterých jdou vyndat zadní sedadla - Citroen Xsara Picasso (který ale nemá otáčkoměr, což mi vadí), Citroen Berlingo (to mi připadá až zbytečně velké) nebo Škoda Roomster (ta má zas bohužel hodně těžká zadní sedadla, která bych jako žena asi těžko vyndavala). Nenapadá prosím někoho nějaká další varianta? Zadní sedadla nemusí být přímo vyndavací, stačilo by sklopení, ale aby tam vznikla pak ta zmiňovaná rovná plocha bez děr (nikoli šikmina, jak to většinou bývá).

Díky moc za radu.
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Neděle 30.07.2017 21:32, .. m.. v..... ..... .... n.... ....
pro tebe bude idealni uzitkova verze osobniho auta, delaji to skoro vsichni vyrobci i v malych vozech, ve dvoumistne verzi, pak mriz a vzadu je misto sedacek nakladovy prostor
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.