0
zpět

diskuze k tématu: Chtěl bych nahrát reklamu na auto. Potřebuji vaši radu!

kategorie zařazení tématu: volná diskuze
arabela
počet příspěvků9
datum registrace21.07.2020
Čtvrtek 18.02.2021 13:06, Chtěl bych nahrát reklamu na auto. Potřebuji vaši radu!
Dobrý den, chtěl bych prodat své auto. Nikdy jsem nic takového nedělal, takže bych chtěl vědět vaše názory a zkušenosti. Jakých věcí si lidé v reklamě nejvíce všímají? Jaké další informace by mohly být užitečné pro kupujícího? Co mi může pomoci prodat své auto rychle? Je normální stanovit vyšší cenu, abych si nachystal prostor pro vyjednávání, ale abych tím zároveň nepřicházel o kupující? Také jsem přemýšlel o získání zprávy o historii vozidla pomocí VIN. Možná by moje reklama vypadala lépe a důvěryhodněji. Co myslíte? Ocením veškeré užitečné informace, nápady a názory. Děkuji za vaše odpovědi!
reagovat
nahlásit
croissanty
počet příspěvků9
datum registrace17.07.2020
Čtvrtek 18.02.2021 13:33, RE: Chtěl bych nahrát reklamu na auto. Potřebuji vaši radu!
citace:
reakce na: arabela, 18.02.2021 13:06 (Dobrý den, chtěl bych prodat s ...)

Upřímně oceňuji prodejce, kteří sami poskytnou zprávu o historii vozidla. Určitě to ve mě vzbuzuje více důvěry ohledně prodejce. Zároveň vidím skutečný stav vozu, což mi pomáhá rychleji se rozhodnout o způsobu nákupu. Myslím, že by to měl dělat každý prodejce.
reagovat
nahlásit
arabela
počet příspěvků9
datum registrace21.07.2020
Čtvrtek 18.02.2021 14:08, RE: RE: Chtěl bych nahrát reklamu na auto. Potřebuji vaši radu!
citace:
reakce na: croissanty, 18.02.2021 13:33 (Upřímně oceňuji prodejce, kteř ...)

Možná byste mohli doporučit nejlepší dekodér VIN? Viděl jsem jich na internetu hodně.
reagovat
nahlásit
croissanty
počet příspěvků9
datum registrace17.07.2020
Čtvrtek 18.02.2021 14:19, RE: RE: RE: Chtěl bych nahrát reklamu na auto. Potřebuji vaši radu!
citace:
reakce na: arabela, 18.02.2021 14:08 (Možná byste mohli doporučit ne ...)

Obvykle používám a vidím ostatní používat zprávy Carvertical nebo Cebia. Nevím, co z toho je lepší, ale vidím, že některé weby jako https://bestvin.cz/ srovnávají různé dekodéry VIN, takže vám možná pomohou si vybrat.
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všechna práva vyhrazena.