0
zpět
 

diskuze k tématu: Chrysler Voyager 4x4

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, jaké palivo vybrat, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, automobilky, americká vozidla, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Čtvrtek 21.03.2013 00:19, Chrysler Voyager 4x4
Dobrý den.
Rád bych se informoval na vozidlo Chrysler Voyager 4x4.
Z Vašich uvedených poznatků vím, že se mám vyvarovat vozidlům s motorem 2.5td a 2.0i. Přiznám se, že pokukuji po Grandu s motorem 3.8 případně 3.0. Počítám s vyšší spotřebou a tím koresponduji na další dotaz. Pokud bych koupil vozidlo s LPG na jaké se mám připravit možné závady? Navíc ovažuji o verzi 4x4. Ovšem nemám absolutně představu jaký systém pohonu je použit (Haldex apod.) a co tento pohon vydrží po technické stránce. Takže na co si dát pozor a sčím počítat při koupy vozu?
Předem děkuji za odpověď.
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Pondělí 22.04.2013 22:42, Re:
Dobrý den. V případě koupě Chrysleru Voyager s některým s benzínových šestiválců by se Vám měly známé problémy tohoto vozu vyhnout. Obě jednotky jsou velmi mechanicky odolné a spolehlivé. Pokud narazíte na vůz přestavěný na LPG, stačí mu běžná údržba jako u kteréhokoliv jiného vozu, které je poháněno tímto palivem (revizní prohlídky a nutnost výměny nádrže po 10 letech). Pohon 4x4 je u tohoto vozu čistě mechanickou záležitostí (mezinápravový diferenciál) a nebývají s ním problémy.
reagovat




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.