0
zpět
 

diskuze k tématu: Luxusní limuzína za pár korun

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, ostatní, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 09.01.2013 20:49, Luxusní limuzína za pár korun
Dobrý den,

vzhledem k tomu, že k Vašim recenzím chovám bezmeznou důvěru, rád bych znal Váš názor na koupi ojeté luxusní limuzíny v ceně kolem 200.000,-Kč. Zajímají mě vozy pouze se zážehovým motorem, výkonem od 300PS s perfektní dynamikou a maximálním jízdním komfortem. V mém hledáčku jsou BMW 745i, Audi A8, MB S500, nebo Jaguar XJR. Spotřeba i servis nejsou problém, přesto bych nerad koupil bezednou kasičku která mi přinese více starostí než potěšení. Sdělíte mi prosím Váš názor, popřípadě přidáte jiný tip ?

Děkuji.
S úctou Martin
reagovat
reitmeier
počet příspěvků26
datum registrace21.11.2010
Středa 09.01.2013 22:00, Luxuní limo
V aktuálním světě motorů (v prodeji v týdnu od 7.1.) je test ojetin Audi S8, Merecedes 65 AMG a Lexus LS430 - všechno osmiválce s vysokým výkonem i komfortem. Lexus a Audi vycházejí vítězněji. Osobně bych doporučil nějakou ameriku, ale s požadavkem výkonu od 300koní a ceny kolem 200 to bude hoší. Já mám Chrysler 300C 5,7 HEMI 340HP, super kousek bez složitých technických a drahých vychytávek, ovšem luxusní a pohodlné auto. Dá se sehnat už i pod 250tis.
Ještě doporučuji Toyotu Camry 3,5 V6 nebo Toyotu Avalon 3,5 V6. Jedná se o snad nejlepší benzínový motor, co Toyota udělala, neskutečně spolehlivý a velmi úsporný. V průměru se dá jezdit do 9litrů, i trošku ostřejší jízdou.
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Čtvrtek 17.01.2013 20:59, Re:luxusní limuzína
Dobrý den, vzhledem k poměrně nízké ceně (u luxusní limuzíny), kterou hodláte za auto dát, velmi doporučuji opravdu důkladnou prohlídku jakéhokoliv vozu, který bude chtít koupit. Budou to auta již starší, takže mohou vyžadovat nákladný servis, před kterým mnoho majitelů takové auto prodá. S dynamickou stránkou Vámi vybraných vozů problém není - zadání splní všechny. Komfortem jízdy ale vítězí Mercedes-Benz S500 a proto si myslím, že byste se měl zaměřit právě na něj. Velmi komfortní jsou i ostatní auta, ale v každém BMW je cítit alespoň kousíček ze sportovního ducha této značky (v tomto případě trochu tužší podvozek), Audi A8 je na tom podobně a zde se navíc u starších aut objevuje problém se vzduchovým odpružením a jeho řešení rozhodně nebývá levné. Poslední Jaguar je pro ty, co chtějí luxusní auto a zároveň se odlišit od ostatních evropských limuzín. Jinak se u něj žádné závažné problémy nevyskytují. Přeji šťastnou ruku při výběru.
S pozdravem
Karel Směšný, TipCars.com
reagovat


aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

podobná vozidla v nabídce:




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.