0
zpět
 

diskuze k tématu: jaké tiché auto by jste miu doporučili?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, francouzská vozidla, korejská vozidla, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Neděle 25.08.2013 13:32, jaké tiché auto by jste miu doporučili?
Dobrý den vážená redakce,
uvažuji o koupi ojetého vozu , u kterého je jediné kritérium dokonalé odhlučnění vozu a v druhé řadě pohodlný podvozek.
cena by měla být kolem 100 000.Nebojím se starších vozů, neboť si na autě dokážu lecos opravit. Současně vlastním dva vozy Mitsubishi galant V6 ,rv 97 a Mercedes Benz w210 200 ,oba na LPG . S vozy jsem spokojen ale komfort bych rád posunulu ještě o kus dále- především odhlučnění.(4 válcový mercedes má relativně hlučný motor oproti 6V mitsubishi, ale to má zase horší odhlučnění kabiny)

napadá mě BMW 728, Kia Opirus, Hyunday XG350, Citroen C5 3,0 V6. Rád bych opět konverzi na LPG neboť jsem s tímto palivem spokojen.
Nejde mi o immage ale jen a pouze o tichou a plavnou jízdu autem, které se dá udržovat v dobré kondici za přijetelné peníze (proto vynechávám třeba MB S classse)

předem děkuji za odpověď,
s pozdravem,
Petr

reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Úterý 08.10.2013 21:34, re:
Dobrý den, přiznám se, že Vám na dotaz nedokážu jasně odpovědět. Lze ale říci, že vozy vyšších kategorií bývají odhlučněny velmi dobře. Hodně se na tom podílí i víceválcové motory - šestiválce mají daleko lepší kulturu chodu než čtyřválce. Co se týče plavnosti jízdy, králem v této disciplíně bude díky hydropneumatickému podvozku Citroen C5, se šestiválcem je to velmi tiché a pohodlné auto.
reagovat


aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

podobná vozidla v nabídce:




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.