rozvor je sice myslim 2725mm, ale to uz nebude hrát žádnou roli v rámci výpočtu...mimochodem, co se týče toho motoru, nedávno jsem měl v ruce booklet Mazdy a parametry dvoulitru jsou pro šestku: 114kw/6 a něco tisíc a 193Nm/4500. Takové se například dnes dávají benzínové dvoulitry. Popravdě je ale před Mazdou nutno smeknout, že ještě vůbec produkuje dvoulitrový benzín bez turba. Zajímavé atmosféry dělá namátkou i Honda (např. 1,8), Ford (od 1,6 a výše). Co se týče nedostižnosti parametrů: je pravda, že u BMW se vždy dají najít motory, které člověka přesvědčí nejen na papíře, ale i jej chytnou svým projevem za...srdce třeba. U mne bude trochu složité najít si nějaký vztah k dvojitě oturbeným dvoulitrům, co jedou lépe než šestiválec...Plánuju časem nějaký slušný benzínový šestivál bez turb koupit a hýčkat si ho...
byl bych spíš tam, kde jsou všichni řidiči, co si mysleli, že jsou nejlepší...předjíždění jako zdroj adrenalinu moc nemusím, víceméně předjíždím, když musím. on ten dnešní provoz, až na výjimky v podobě sem tam nějaké(ho) brzdy, je celkem svižný. raději pokud možno prázdnou okresku, kterou znám, která má profil do kopce a sem tam nějakou zatáčku. to si umím vychutnat a ani při tom nemusím v přílišné míře něco porušovat...
byl bych spíš tam, kde jsou všichni řidiči, co si mysleli, že jsou nejlepší...předjíždění jako zdroj adrenalinu moc nemusím, víceméně předjíždím, když musím. on ten dnešní provoz, až na výjimky v podobě sem tam nějaké(ho) brzdy, je celkem svižný. raději pokud možno prázdnou okresku, kterou znám, která má profil do kopce a sem tam nějakou zatáčku. to si umím vychutnat a ani při tom nemusím v přílišné míře něco porušovat...
dá se, tak tak. za tři nebo za čtyři a chvíli podržet...pro mne je ale optimální ta okreska, ideálně před nebo po cyklosezoně. stejně si ale člověk musí dávat pozor...
rozvor je sice myslim 2725mm, ale to uz nebude hrát žádnou roli v rámci výpočtu...mimochodem, co se týče toho motoru, nedávno jsem měl v ruce booklet Mazdy a parametry dvoulitru jsou pro šestku: 114kw/6 a něco tisíc a 193Nm/4500. Takové se například dnes dávají benzínové dvoulitry. Popravdě je ale před Mazdou nutno smeknout, že ještě vůbec produkuje dvoulitrový benzín bez turba. Zajímavé atmosféry dělá namátkou i Honda (např. 1,8), Ford (od 1,6 a...
Vzal jsem to poměrně stručně. Dalo by se ještě psát o spoustě věcí: tuhost spojky, zpátečka k sobě přes jedničku, ovládání oken vedle řadičky, poměrně tvrdé sedačky vzadu, tempomat s jakousi primitivní formou paměti (píšu primitivní, ale je to na dálnici příjemné...), vysouvací podpěra stehen (rovněž na dálnici po x hodinách přijde vhod), jak jsem si vynuloval servisní olejový interval, jak tomu v zimě krásně vlaje zadek, když si člověk chce zablbnout, jak to krásně zní nad 5000 otáčkami...atd. ale to by zase bylo nadlouho...
Já s tím vzhledem tak nějak problém nemám, boční pohled například není špatný, ten obrýlený předek jsem taky zkousnul, no a ty čiré lampy, když se to umyje, vypadají taky k světu. Ale je fakt, že spousta lidí jej haníza vzhled a já jen i chápu. Oproti kupé je to o stupeň někde jinde...Ta hrana je asi ten malý spojler? Ten mě zase celkem bere, pěkně to auto opticky protáhne...5GT je podle mně divná zezadu, ty velké svítilny mi nějak nepasují...
mě by naopak stačilo kupátko
) ale nejak se daly penizky dohromady a ja se koukal po novejsim modelu, jenze mam strach abych nekoupil uz jen znacku, protoze mi pripada ze posledni kvalitni bmw koncilo prave 46-kou o mercedesu se radeji ani nebavit bud to rezne (1999-2002) jak uno nebo vyhori elektrika 2005-2007.
) ale nejak se daly penizky dohromady a ja se koukal po novejsim modelu, jenze mam strach abych nekoupil uz jen znacku, protoze mi pripada ze posledni kvalitni bmw koncilo prave 46-kou o mercedesu se radeji ani nebavit bud to rezne (1999-2002) jak uno nebo vyhori elektrika 2005-2007.