0
zpět
 

diskuze k tématu: Motor BMW1 - jaký je vhodný?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
nepřihlášený uživatel
počet příspěvků-
datum registrace-
Středa 19.02.2014 23:55, Motor BMW1 - jaký je vhodný?
Dobrý den,

uvažuji o výměně automobilu, momentálně jsem vlastníkem Škody octavie RS 2.0 diesel, a poslední pul rok to je problém za problémem,vstřiky, unik oleje atd, no prostě tenhle motor mi přál čert... Nyní zvažuju koupi něčeho menšího protože stejně pořád jezdím sám nebo maximálně ve dvou lidech. Designově se mi líbí bmw řady 1 je nevím jaký motor , rád bych se vyhnul stejným problémům co řeším nyní, ročně najezdím okolo 30/40 tisic km , jezdím každý den po Praze + víkendy delší trasy do Německa apod. Váhám mezi motory 118i a 118/120d, zajímalo by mne jaké jsou Vaše zkušenosti s těmito motory.

děkuji za radu

Honza
reagovat
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Čtvrtek 05.06.2014 14:40, re:
Dobrý den. Motory od BMW, benzínové i naftové, patří mezi jedny z nejlepších vůbec. Chybu byste neměl ani s jedním z nich, pro Váš roční nájezd by se mohla vyplatit koupě dieselu. Verze 120d nabídne velmi dobrou dynamiku při nízké spotřebě, se systémem Common-Rail nebývají žádné vážnější problémy. Cenné informace najdete také v recenzích uživatelů.
reagovat


aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma

podobná vozidla v nabídce:




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.