Pavla K. napsal:
Nenašla jsem nikde diskuzi na toto téma, proto zakládám. Prosím o vaše zkušenosti s nákupem autopotahů, koberečků a plastové vany do zavazadlového prostoru ( samozřejmě ne drahý originál). Máte nějakou značku s kterou máte osobní zkušenost - dobrou i špatnou... Existuje vůbec možnost koupit kobereček jen pod řidiče ? Našla jsem vždy jen sady, ale v obou autech mám koberečky super (autosedačky/malé děti), pouze pode mnou - pod řidičem je to prodřené od bot. Díky za vaše zkušenosti !!
Potahy na míru šije například TASO Mladá Boleslav, cena je v rozmezí 4-7 000 korun. Materiály jsou na úrovni tovární prvovýroby, takže potahy něco vydrží. Ale není to designový skvost a nikdy ani potahy na míru nebudou lícovat ideálně. Na Slovensku je firma (jméno si teď nevybavím), která dělá i potahy kožené. Údajně je dokáží perfektně napasovat, ale cena těch potahů je poměrně vysoká a i ta služba "montáže" stojí poměrně dost.
Vana do kufru se dá pořídit v nespočtu e-shopů a dokonce i na Aukru v rozmezí 400-700 korun. Nelícuje úplně přesně, ale účel plní.
Na kobereček jen pro řidiče bych se zaměřil na Bazoš.cz, kde místní výrobci inzerují sady - možná by někdo z nich vyrobil a prodal jen ten 1 kus.