0
zpět

diskuze k tématu: Auto pro zacatecnika

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit
Lumík
počet příspěvků6
datum registrace10.01.2015
Čtvrtek 15.01.2015 18:46, Auto pro zacatecnika
Ahoj, cely zivot jsem si říkal, ze auto nebudu potřebovat, ale po 10 letech od autoškoly přišel čas si ho pořídit. Denně jezdim 10 km městem do prace. O víkendech jezdim cca 100 km.Roční nájezd max. 10t km. V autech se vůbec nevýznam, nikdy jsem se o ne nezajímal, proto jsem tímto nepolibeny. Chtěl bych automat. Značka je mi ukradena, lovit holky s nim nebudu. Jezdim sam, max. ve dvou lidech. Nechci dávat kupu peněz v servisu za prémiové značky, ani jezdit nějakým chcipakem. Projížděl jsem třeba ford mondeo, hyundei sonáta. Rozpočet 110t. Pořadí té i něco?
reagovat
nahlásit
smazaný uživatel
počet příspěvků
datum registrace
Pátek 23.01.2015 20:48, re:
Dobrý den. Ford Mondeo je velmi dobrá volba. Jelikož se pro Váš roční nájezd hodí spíše benzínový motor, doporučím Vám benzínový dvoulitr. Jedná se o dobrý kompromis mezi spotřebou a jízdní dynamikou. Jeho spolehlivost je velmi dobrá, při správném zacházení a údržbě najede statisíce kilometrů. Za cenu do 110 tisíc nebude problém najít zachovalé auto v dobrém stavu.
reagovat
nahlásit

aktualizovat
toto téma sledujete

přestat sledovat toto téma
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, všechna práva vyhrazena.