Dobrý den, jezdím denně úplně stejnou vzdálenost do práce jako Vy, tj 2x40km, stejnou vzálenost jezdí také mojí kolegové v prací. Můžu vám říct, že to vyjde šul-nul jestli vyberete benzín nebo díesel.
Např. kolega má Ford Focus I 1.8 TDci a jezdí za 6l/100km, já mám Fábii II HTP 51kw a jezdím za celkový průměr 6,2 l/100km

U dieslu je výhoda, že snese vyšší nájezd v km, ale v cenové relaci co chcete tahle výhoda padá.
Existují benzíny, které snesou také vyšší nájezdy a přitom Vás potěší klidným chodem a vůbec jednodušším a levnějším servisem.
Hledal bych spíše auta s jasnou historií u nějakého autorizovaného prodejce. Jinak není mi jasné, jestli potřebujete vůbec pětidvéřovou verzi, tady se hodně ušetřit, 3D jsou méně prodejná a tedy levnější.
Jinak např. Honda Jazz 1.2/1.4 dokáže jezdit pod pět litrů i dlouhodobě a snese nájezdy jako diesel

Podobně je na tom Toyta Yaris 1.3 nebo Corolla 1,4/1,6..
Dobré motory má také Opel Corsa 1.2/1.4, Opel Astra 1.4/1.6, Renault Clio 1.2/1.4, Renault Megane 1.4/1.6, VW Golf 1.4. Už vůbec nejde opomenout nenáročné držáky Ford Fursion 1.25/1.4/1.6, Ford Focus II 1.4/1.6.Dále drřáky bávají i Kia Ceed 1,4, Hyundai i20 1,2/1,4.. .. Jak říkám, spíše bych šel po autech u autorizovaných prodejců s jasnou historii, tj. servisované nejlépe tam atd...