Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Subaru Impreza WRX Sti 2006

Nové modely
Redakce TipCars.com | 06.04.2006
foto: Marek Felt
Impreza WRX Sti je vyjímečným vozem a setkaní s ním přináší vyjímečné zážitky. O ty se s vámi rádi podělíme prostřednictvím videa natočeného na okruhu v Sosnové, kde jsme letošní vydání legendy důkladně prověřili.

Letošní modelový rok Imprezy je tu a my jsme - stejně jako loni - zkoumali, o jaký kousek se zase ostrá verze WRX Sti přiblížila dokonalosti. V tříminutovém komentovaném videu se vám Impreza představí zvenku i zevnitř a samozřejmě se můžete pokochat i záběry, na kterých "véerikso" ladně projíždí zatáčky sosnovského okruhu "dveřmi napřed". Na podrobný test se můžete těšit v příštím vydání magazínu.

TIP: TEST: Subaru Impreza WRX Sti 2005 (VIDEO)

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
Milan, 07.04.2006 16:43
Ja osobne sa tiez viem nasrat do nepricetnosti ked vidim nejakeho debila (a je ich dost) ktory jazdi po beznej komunikacii (napr. mesto) ako keby jazdil rally. tiez by som ich bil (slabe slovo,budme slusny) hlava-nehlava. Po pozreti spominaneho videa mi vsak bolo hned jasne ze ide o cesty jednak s minimalnou premavkou a druhak ze autori urcite neboli lahkomyselny a dopredu si zaistili teren. pokial by testovali Daewo tico,povazoval by som vase vyhrady za opravnene, takto vsak hodnotim test ako adekvatny povahe Imprezy-ktora ma berie.Zdravim
Levi, 07.04.2006 22:36
Pokud by jste si chtěli s tím půl mozkem za Senátoru popovídat osobně doporučuji zajít v sobotu na diskotéku (nad pizzerií) do Sedlčan, ten pacient tam dělá DJe. Já se tam zatím nedostal.
Honza, 08.04.2006 09:27
no můžu ti říct, že bych na "pokec" snad i šel, dost mě ten imbecil vytočil
Jakub Rejlek, 10.04.2006 13:08
Dobrý den všichni,

nejdřív jsem si myslel, že nebudu reagovat, ale po přečtení všech příspěvků již musím. Já jsem ten, který Vás některé svojí jízdou rozčílil. Můžu Vás ujistit, že kdybyste mě potkali v běžném provozu, tak se budete divit, jak striktně dodržuji rychlostní limity. Jelikož jsem motoristický novinář najezdím za rok více než 100 000 km a zatím bez nehod (nikdo není neomylný). Navíc také závodím, takže striktně rozděluji běžné ježdění od testování či závodění. Video z roku 2005 jsme dělali ve 4 lidech. Já jsem jezdil, jeden člověk natáčel a zbyvající dva zajišťovali bezpečnost, aby při průjezdu nikdo nikde nejel. Navíc jsme vybrali místa, kde je minimální provoz. Můžu Vás ujistit, že i při testu obou Subaru Impreza STI si nechávám 10%ˇprostoru na řešení krizových situací, což znamená, že nikdy nejedu na 100%. Taky nesnáším závodění v běžném provozu a už vůbec ne řidiče, kteří jezdí na hranici a neví co si s autem mohou dovolit. Pokud se budete chtít zeptat na něco ohledně ježdění, jsem k dispozici.

Jakub Rejlek
Jakub Rejlek, 10.04.2006 13:18
Jeste jedna poznámka, presne jak napsal Falco.....je to sportovní auto s pohonem vsech kol. Video děláme proto, abychom u každého vozu čtenářům ukázali jeho schopnosti a možnosti, které poskytuje. Subaru dovoluje zkušeným jezdcům jezdit v zatáčkách smykem. Když si otevřu jakýkoliv časopis v České republice a je tam test Imprezy STI nebo Lanceru EVO a nejsou k tomu pořádné fotky, vzdycky mi je trosku smutno z neprofesionálního přístupu novinářů......tím neříkám, aby takhle jezdili v běžném provozu. Naopak, mohou vzít auto na okruh a tam ukázat co umí.
vstoupit do diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů