Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Zázrak? Honda skončila pod cisternou, řidič odešel nezraněn

Naše téma
Jan Zajíc | 20.01.2017
Honda Civic po nehodě skončila pod cisternou. Řidič přežil. | foto: 7News - WHDH Boston
Pohled na zbytky Hondy Civic zaseknuté pod obrovskou cisternou je rozhodně strašidelný. O to víc vás překvapí, jak dopadli oba zúčastnění řidiči.
K nehodě došlo ve Spojených státech, stala se ve středu na silnici číslo 101 u města Hampton ve státe New Hampshire. Čtyřiatřicetiletý řidič v Hondě se pohyboval v levém pruhu, když na kluzké vozovce najednou ztratil kontrolu nad autem a vrazil do vedle jedoucí cisterny.

Obě auta pak současně narazila do betonové bariéry. A protože velká cisterna měla v tomto "souboji" přirozeně navrch, nebohý a značně poškozený Civic skončil zaklíněný pod ní.

Honda Civic po nehodě skončila pod cisternou. Řidič přežil.


Zážitek to musel být hrozivý. Následky každopádně nebyly tak tragické, jak byste asi čekali. Honda je samozřejmě na odpis, ale důležitější je, že její řidič se z vraku dokázal dostat ven - použil k tomu okno na straně spolujezdce.

A co víc, mladý muž dokonce odešel po svých a bez jediného zaznamenáníhodného zranění. Šofér cisterny dopadl o něco hůř, z bouračky si prý odnesl nespecifikovaná lehká poranění. I to je ale slušný výsledek.

Klikou pro oba i další řidiče jistě byla i skutečnost, že cisterna byla v době nehody zrovna prázdná.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů