Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Bylo to jako největší sraz motorkářů v Česku. Dva tisíce strojů zahájilo sezonu

Naše téma
Zuzana Gabajová | 02.04.2024
dalších 16 fotek
Vykopání pincka ve Strakonicích 2024. | foto: Martin Hladík
Společný výjezd Motobobrů ze Strakonic, který se o víkendu uskutečnil na Strakonicku, předčil všechna očekávání nejen pořadatelů, ale i účastníků. Dorazilo přes dva tisíce motorkářů, kteří slavnostně vykopali pionýra přes zimu odpočívajícího v Katovicích. Letošní motorkářská sezona tak mohla být zahájena.
„Je to obdivuhodné, kolik vás přijelo, asi jste si všimli, že jsme s tím nepočítali, ale je perfektní, že se dokážeme přijet takhle pobavit. Moc děkujeme všem za účast a přejeme vám, ať máte hezký rok, na motorkách nebo bez nich,“ řekl v Katovicích po vykopání Pinka z hrobečku vedoucí Motobobrů Vladimír Hrdlička.

Na Vykopání pincka ve Strakonicích se sjelo přes dva tisíce motorek:

Motorkáři se od strakonické čerpací stanice, kterou doslova zavalil řev a kouř nejrůznějších strojů na rychlých kolech, vydali na společnou vyjížďku. Směr byl jasný: kluziště Katovice, kde vykopali Pincka, na Horažďovice, Velký Bor, Svéradice, letiště Tchořovice, kde byla kaskadérská show, následovalo kafe a společný odjezd zpět, přes Velký Bor a Horažďovice do KD Katovice. Kde se konala párty s DJ Milošem Zemanem.

Jedním z více než dvou tisíců účastníků byl také Martin Hladík z Větřní s manželkou Martinou. Také jeho překvapil počet účastníků. „Nikdo s tím nepočítal. Myslím, že to byl, omylem, největší sraz motorek v ČR,“ řekl se smíchem.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů