Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Začíná pražská Autoshow. Ukáže 20 českých premiér, mezi nimi Ferrari GTC4 Lusso

Naše téma
Redakce / ČTK | 22.09.2016
Ferrari GTC4Lusso. | foto: Ferrari
Více než 40 automobilových značek a dvě desítky českých výstavních premiér se ode dneška do neděle představí na holešovickém výstavišti v rámci 19. ročníku výstavy Autoshow Praha.
Evropskou výstavní premiéru na Autoshow bude mít Toyota Land Cruiser v provedení 6x6, poprvé v Česku se pak představí například první SUV od Maserati, tedy model Levante, dále Ferrari GTC4 Lusso, nový Chevrolet Camaro, hybridní SUV Kia Niro, dvojice sportovních McLarenů 540C a 570S, dvoumístný roadster Fiat 124 Spider, BMW M3 Competition, nový crossover Toyota C-HR, omlazené Suzuki S-Cross, Cadillac ATS Coupe nebo třeba americký sporťák Corvette C7 Z06 Convertible.

Návštěvníci budou mít možnost také zblízka vidět vzácný supersport Maserati MC12, jehož cena se pohybuje kolem 54 milionů korun. Tuzemský výrobce roadsterů Kaipan by pak měl ukázat vůz určený pro řidiče od 15 let.

Zatímco Průmyslový palác bude věnován výhradně osobním automobilům, které představí dealeři za podpory dovozců, venkovní plocha bude určena na prezentaci užitkových vozů a k testovacím jízdám s několika desítkami aut včetně offroadového parkuru. V Křižíkových pavilonech se představí dodavatelé příslušenství a služeb souvisejících s pořízením a provozem automobilů.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů