Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

XC90 Excellence: Speciální série je nejluxusnějším Volvem všech dob

Naše téma
Redakce | 14.04.2015
dalších 19 fotek
Volvo XC90 Excellence. | foto: Volvo
Automobilka Volvo si pro autosalon v Šanghaji připravila speciální verzi nové XC90. Varianta s označením Excellence má být nejluxusnějším vozem, který tato společnost během své 88leté historie postavila.
Volvo XC90 Excellence má proti původní sedmimístné variantě jen čtyři sedadla.

Vzadu se objevují široká sedadla s možností individuálního nastavení náklonu, která jsou doplněna masážní funkcí, odvětráváním a zvětšeným prostorem pro nohy, výklopným displejem s dotykovým ovládáním, sklápěcími stolky, ledničkou s držáky na lahev a skleničky, držákem nápojů s možností ohřevu či ochlazení a ručně vyráběnými křišťálovými sklenkami proslulé švédské sklářské firmy Orrefors.

Volvo XC90 Excellence.



Volvo XC90 Excellence nabízí cestujícím mimo jiné také opěrky nohou, náladové osvětlení, osvětlený odkládací prostor a unikátní kožené detaily ve světlém provedení Blond nebo v černém odstínu Charcoal.

Dále se může pochlubit stěnou oddělujícím zavazadlovým prostorem, přídavným zvukovým odizolováním kabiny a pneumatikami Pirelli se systémem pro potlačení hluku.

Posádka si bude užívat také audiosystému Bowers & Wilkins, jehož původní 19reproduktorová verze byla obohacena o další reproduktor.

Volvo XC90 Excellence.


Luxusní SUV je vybaveno také čističkou vzduchu, potěší i kůží potaženou palubní deskou s kontrastním prošíváním a barevně sladěným polstrováním stropu. Pokud jde o exteriér, představují rozpoznávací znaky tohoto modelu znak Excellence, chromované kryty bočních sloupků a spodní lišty dveří.

Volvo XC90 Excellence bude ještě letos na vybraných trzích celého světa dostupné prostřednictvím internetového prodeje.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů