Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Vybíráme z inzerce: Ojetý americký sen přímo do vaší garáže

Naše téma
Dominik Valášek | 21.12.2016
Ford
Tentokrát po vás z partnerského inzertního serveru Cars.cz vybíráme zámořská auta, která reprezentují hvězdy a pruhy v tom nejlepším světle.
Cadillac DeVille (1962)

Cadillac DeVille 1962


Šedesátá léta byla pro Ameriku zásadním obdobím. Všude bylo všeho dost. Bylo dost místa, dost peněz a také dost benzínu. A každý tento aspekt dokonale reprezentují vozy jako třeba Cadillac DeVille z roku 1962.

Obří bezesloupkový sedan klasických tvarů je až děsivě odlišným protikladem vozům, které v dané době jezdili v naší a okolních zemích. Ploutve na zádi, třímístná lavice vpředu a hlavně osmiválec o objemu 6,4 litru pod kapotou. To vše ukazuje dobu, ve které byl Elvis králem, a silnice brázdily koráby silnic.

Inzerát naleznete zde.

Ford Mustang Shelby GT 350 (2007)

Ford Mustang Shelby GT 350 2007


Mustang a úpravy Carrolla Shelbyho šly k sobě odjakživa stejně dobře, jako slanina a vejce. Platilo to ve všech érách a generacích legendárního pony caru a bude to platit i nadále. Pátá generace, která je obecně považována za návrat opravdového Mustanga, rozhodně nebyla výjimkou.

Limitovaná série Shelby GT 350 z roku 2007 dostala prvky jako zkrácené řazení, sportovní výfuky, sportovní sání a samozřejmě plaketu se sériovým číslem a podpisem legendárního Carrolla Shelbyho. Prostě vše potřebné pro to, aby se Mustang na srazu neztratil mezi ostatními.

Inzerát naleznete zde.

Dodge Ram (2010)

Dodge Ram 2010


Pick-upy klasické konstrukce jsou v Americe dlouhodobě vůbec nejžádanějším typem aut. Mezi klasické zástupce tohoto pokolení se samozřejmě řadí i Dodge Ram schopný odvézt cokoliv, kamkoliv.

Tento konkrétní kus je vybaven brilantním a dostatečně silným osmiválcem 5,7 Hemi, který staví na osvědčené technice, používané koncernem Chrysler již od šedesátých let. Taková jednotka se sice může zdát poněkud zastaralá, ale faktem je, že do celkové koncepce pick-upu se žebřinovým rámem a tuhou zadní nápravou perfektně zapadá.

Inzerát naleznete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů