Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Volvo zavádí změnu v servisech. Zákazníci budou mít osobní techniky

Naše téma
Dominik Valášek | 10.10.2017
dalších 36 fotek
Volvo Personal Service. | foto: Volvo
Švédská automobilka se rozhodla, že k nové modelové řadě patří i nový servisní přístup. Během následujících tří let proto u všech světových - tedy včetně těch českých - autorizovaných servisů zavede zbrusu nový systém „Volvo Personal Service“, který má za úkol služby zosobnit a zpříjemnit.
Každý zákazník servisu Volva získá svého „vlastního“ osobního technika, který jej provede celým úkonem od domluvení schůzky, přes převzetí vozu až po provedení samotného servisu. Majitel vozu proto celou dobu komunikuje pouze s jedním člověkem, což citelně zjednodušuje a zlepšuje komunikaci. Koneckonců nikdo není schopen vysvětlit provedenou práci na autě tak jasně, jako samotný mechanik.

Vedle zjednodušení má nová koncepce přinést zároveň i zrychlení. Osobní technici totiž mohou na voze pracovat dva naráz, což znamená, že většina běžných servisních úkonů nezabere delší dobu než jednu hodinu. Tento čas může zákazník strávit ve speciálním salonku připomínajícím skandinávský obývák, který je od servisní zóny oddělen sklem. Při šálku kávy tak půjde sledovat, jak se mechanik činí na autě.

Podobné koncepce servisů již existují, ale stává se jen docela výjimečně, aby je automobilka plošně aplikovala u všech svých servisů.

Během každé návštěvy u technika má být na voze také kompletně zkontrolován systém bezpečnostních asistentů a také nahrána poslední aktualizace softwaru.

Implementace Volvo Personal Service trvá v každém servisu 18 měsíců. Ve všech servisních střediscích na celém světě má být koncepce zavedena do roku 2020. U nás v Česku jsou servisy s Volvo Personal Service zatím dva (Auto Cardion Brno a SPX – CAR Zlín) a další budou v dohledné době následovat.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů