Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Volvo S60 a V60 Edition: Speciální edice nabídne sportovnější vzhled

Naše téma
Redakce | 22.03.2016
Volvo V60 Edition. | foto: Volvo Cars
Švédská automobilka Volvo nabídne modely S60 a V60 ve speciální edici pojmenované jednoduše Edition. Ta přináší několik zajímavých úprav interiéru i exteriéru, které mají přispět k větší atraktivitě obou vozů.
Automobilka se chystá zahájit výrobu speciální edice svého středně velkého čtyřdveřového sedanu S60 a pětidveřového kombíku V60 pro modelový rok 2017.

Auta v této edici budou standardně vybavena sportovními sedadly s koženým čalouněním v černém nebo béžovém odstínu a černým polstrováním stropu. Volant, který půjde objednat i s funkcí vyhřívání, bude dekorován kontrastním prošíváním, stejně jako manžeta řadicí páky. K dispozici budou dva druhy obložení interiéru: standardní hliníkové a za příplatek také dekor v černém klavírním laku.

Volvo S60 Edition.



Zájemci dále budou moci vybírat z několika nových barev karoserie, včetně například výrazného modrého metalického odstínu Mussel Blue a pískového laku Luminous.

Volva S60 a V60 Edition budou dostupná se dvěma novými variantami kol, standardně sedmnáctipalcovými, za příplatek i "osmnáctkami". Exteriér pak oživí také několik specifických detailů v černém provedení, například lišty v předním a zadním nárazníku nebo maska chladiče, která je zdůrazněna horizontálními chromovanými žebry.

Volvo V60 Edition.



Modely Edition kromě toho dostaly integrované koncovky výfuku, sklopná vnější zpětná zrcátka a zadní parkovací senzory.

Ceny a termín uvedení na český trh zatím automobilka nezveřejnila.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů