Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Volkswagen T-Cross má širokou "tlamu". Prozrazují to další kresby

Naše téma
Radek Pecák | 31.08.2018
dalších 7 fotek
Skicy Volkswagen T-Cross | foto: Volkswagen
Volkswagen již odtajnil některá technická data své důležité podzimní novinky. T-Cross bude pro celý svět.
Již i vzhled přední části chystané novinky Volkswagenu odtajnilo tiskové oddělení automobilky na nových kresbách vozu T-Roc. Ten se představí ještě během letošního podzimu a do prodeje půjde na jaře roku 2019.

Skicy ukazují, že hlavní světlomety budou přímo zakomponovány do masky chladiče, která tak získá maximální možnou šířku. Na zádi pak světelná linka propojující koncová světla prochází i skrze tradiční kulaté logo VW.

Již dříve Volkswagen zveřejnil, že délka vozu bude 4107 mm a rozvor náprav 2566 mm. Díky možnosti posouvat zadní sedadla bude mít zavazadlový prostor objem 365 až 455 l.

Pohonné jednotky, stejně nako další technika, bude v podstatě shodná s tím, co nabízejí příbuzné modely Volkswagen Polo, Seat Ibiza či Seat Arona. Očekávány jsou tedy zážehové tříválce 1,0 TSI, přeplňovaný čtyřválec 1,5 TSI i osvědčený turbodiesel 1,6 TDI.

Skicy interiéru prozrazují, že dominantním prvkem bude centrální displej, pomocí kterého se budou ovládat prakticky veškeré komfortní i asistenční funkce. Tlačítek bude naprosté minimum. Displej je trošku překvapivě zakomponován do palubní desky, netrčí z něj do výšky, jak bývá  poslední dobou prakticky standardem.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů