Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Volkswagen Polo má novou vstupní verzi. Stojí 241 900 korun

Naše téma
Redakce | 13.11.2014
Volkswagen Polo Start. | foto: Volkswagen
Praha – Volkswagen rozšiřuje nabídku verzí modelu Polo o akční výbavovou linii Start. Tato varianta se stává nejlevnějším provedením vozu v ceníku - s litrovým tříválcem o výkonu 60 koní stojí 241 900 korun.
Výkonnější varianta stejného motoru se 75 koňskými silami pak vyjde na 249 900 Kč. Jiné pohonné jednotky pro linii start dostupné nejou.

V sériové výbavě je manuální klimatizace, rádio Composition Touch s černobílým dotykovým displejem, centrální zamykání a elektricky ovládaná přední okna. Třídveřová karoserie může být za příplatek 6000 Kč nahrazena pětidveřovou karoserií s mechanickým ovládáním oken zadních dveří.

Zákazníci mají pro Polo Start na výběr dalších deset položek výbavy na přání, mezi něž patří patnáctipalcová ocelová kola, mlhovky, rezervní ocelové kolo, středová loketní opěrka vpředu, odnímatelné tažné zařízení, textilní koberečky vpředu a vzadu, vnější zpětná zrcátka a kliky dveří v barvě karoserie a tříramenný volant obšitý kůží.

Do příchodu akční výbavy Start byla nejlevnější pětidveřová verze Comfortline za 294 900 korun, třídveřová varianta na českém trhu dosud chyběla.

Test Pola 1,2 TSI (90 koní) si můžete přečíst zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů