Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Volkswagen Caddy dostal "skoroterénní" verzi Alltrack. Čtyřkolka je za příplatek

Naše téma
Redakce | 14.09.2015
další 4 fotky
Volkswagen Caddy Alltrack. | foto: Volkswagen
Volkswagen Caddy i v nové generaci dostane oplastovanou "skoroterénní" verzi. Jen už se nebude jmenovat Cross Caddy, ale Caddy Alltrack.
Provedení Alltrack bude k dispozici pro osobní i skříňový vůz. Od klasických variant se liší například 17palcovými koly se speciálním designem a řadou stylistických prvků. Nechybí černé ochranné lemování podběhů kol, boční prahy a spodní části nárazníků. Ochranný panel spodní části vozidla je černý se stříbrným doplňkovým prvkem.

Caddy Alltrack dostal také specifickou lakovanou mřížku masky chladiče se třemi chromovanými ozdobnými lištami, dvojité světlomety, tmavě tónovaná krycí skla zadních světlometů, loga Alltrack na masce chladiče a zádi a stříbrné podélné střešní nosiče.

Zajímavé je, že Volkswagen se nezmiňuje o světlé výšce. Je tedy možná, že podvozek "skoroterénní" varianty bude stejně vysoko od země jako u běžného Caddyho.

Volkswagen Caddy Alltrack.



Interiér oživují kůží čalouněný volant a v případě osobní verze i bohatší výbava, která zahrnuje například nastavitelnou středovou loketní opěrku, chromované detaily, pedály se vzhledem hliníku či tmavé ozdobné obložení.

Sériová výbava obsahuje vždy asistent pro rozjezd do kopce, "civilní" Caddy Alltrack disponuje navíc manuální klimatizací, samostmívacím vnitřním zpětným zrcátkem, automatickým ovládáním světlometů, světlomety pro denní svícení, dešťovým senzorem, omezovačem rychlosti a audiosystémem s pětipalcovým dotykovým displejem.

Volkswagen Caddy Alltrack.


Vůz půjde objednat se čtyřmi variantami vznětového motoru 2.0 TDI s výkony od 75 do 150 koní, třemi zážehovými jednotkami (přeplňovaný tříválec 1.0 TSI, dále čtyřválecové 1.2 TSI a 1.4 TSI s výkony od 84 do 125 koní) a také v provedení 1.4 TGI na zemní plyn s výkonem 110 koňských sil.

V závislosti na motoru jsou na výběr pětistupňové nebo šestistupňové mechanické převodovky, případně šestistupňové nebo sedmistupňové dvouspojkové převodovky DSG. Nový Caddy Alltrack lze pořídit i s pohonem všech kol.

Na český trh se novinka dostane pravděpodobně ještě do konce roku.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů