Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Víte, kde vám nejlépe opraví auto? V Brně vyhlásí servis a mechanika roku

Naše téma
Redakce | 05.10.2013
Soutěž automechaniků. | foto: Aleš Svoboda
Brno - Který autoservis je nejlepší a který mechanik to s auty umí nejlépe? Odpovědi na tyto otázky už brzy zazní na brněnském výstavišti. Od úterý 8. do čtvrtka 10. října se tam v pavilonu G2 koná veletrh dopravy Eurotrans. Jeho největší část bude tvořená právě vystavovateli z oboru autoservisní techniky.
Třídenní veletrh Eurotrans 2013 bude umístěn bude v hale G2, ve které se zároveň uskuteční i konferenční část. Oboru autoservisní techniky bude také věnován odpovídající prostor v doprovodném programu. Ve středu 9. října budou proto všechny programy zaměřeny na automobilismus, silniční dopravu a hlavně na autoservisní techniku.

Součástí středečního programu bude mimo jiné vyhlášení výsledků celostátních soutěží Autoservis roku 2013, Autoopravář roku 2013, Pneuservis roku 2013 a Škola vyučující autoobory roku 2013. Vyhlášení proběhne přímo v pavilonu G2 od 10 do 12 hodin.

„Cílem soutěží je zvednout úroveň kvality služeb autoservisů a zlepšit image oboru autoopravárenství. Nejlepší škola, která vychovává nastupující generaci pracovníků servisů, bude na veletrhu vyhlášena premiérově," říká Jiří Palupa ze společnosti Veletrhy Brno.

Veletrh Eurotrans přichází vedle autoopravárenství i s dalšími obory včetně kolejových vozidel a dalších branží souvisejících s železniční dopravou a projektem RAIL-TEC/ŽEL-RAIL. Vozidla nebudou vystavena v pavilonu G2, ale budou umístěna na kolejišti.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů