Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video: Žena skončila testovací jízdu uvnitř showroomu BMW

Naše téma
Radek Pecák | 17.08.2018
BMW projelo dealerstvím | foto: Youtube
Variací na téma záměna plynového a brzdového pedálu u vozů s automatickými převodovkami existuje mnoho. Tato je obzvláště zajímavá.
Skutečně překvapeni museli být zaměstnanci autosalonu značky BMW v čínském městě Guangzhou. Žena, která si krátce předtím vypůjčila k testovací jízdě modrý exemplář malého SUV X1, se zdárně vrátila do areálu dealerství. Nezastavila ovšem na parkovišti, jak prodejci předpokládali.

Video, které natočila průmyslová kamera uvnitř objektu ukazuje, jak se vůz blíží k proskleným stěnám autosalonu. Ovšem před vchodem zvolní jen mírně, a vzápětí projíždí vchodovými dveřmi. Jejich jedna část jen těsně mine některé zaměstnance.

Zdálo by se, že pak auto zůstane na místě a řidička s provinilým výrazem vystoupí. Ovšem po tomto nárazu auto opět zrychlilo a pokračovalo v jízdě dalších několik metrů až do okamžiku, kdy narazilo do zdi za pracovními místy prodejců. Ti naštěstí stačili ještě uskočit. Nikdo tedy nebyl zraněn.

Jisté je, že práci budou mít jak zaměstnanci v servisu, tak i sklenáři a truhláři. Na rozdíl od jiných případů, kdy lidé tvrdí, že auto zrychlovalo samovolně, tentokrát žena přiznala chybu. Je jasné, že si opravdu spletla plynový a brzdový pedál. Po nárazu do dveří zřejmě chtěla více zabrzdit, ale místo toho ještě zrychlila....
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů