Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video z Ženevy: Prohlédněte si Škodu VisionS a novinky koncernu Volkswagen

Naše téma
Redakce | 02.03.2016
Koncept Škoda VisionS. | foto: Deník
Česká automobilka Škoda Auto se na autosalonu v Ženevě vytáhla pohlednou studií VisionS, která naznačuje, jak bude vypadat její chystané velké SUV. Současně však poodhaluje, jaké technologie se v budoucích škodovkách objeví.
Škoda VisionS je přitom moderními technologiemi nacpaná. Interiér například nabízí hned několik displejů, vůz pak do pohybu uvádí hybridní pohonné ústrojí. Že takhle nějak opravdu bude budoucnost mladoboleslavské automobilky vypadat, potvrdil i šéf prodejní organizace Škoda Auto ČR Luboš Vlček v rozhovoru pro motoristický server autoperiskop.cz.

Více informací o konceptu Škoda VisionS najdete zde.

Škoda však není jedinou značkou koncernu Volkswagen, která se v Ženevě činila. Samotný VW ukázal například studii otevřeného crossoveru či nástupce luxusního sedanu Phaeton. Následovník, zatím určený jen pro čínský trh, se jmenuje Phideon. Na stánku značky jsou však k vidění i jiné zajímavé vozy.

Hlavní hvězdou Audi je v Ženevě nový crossover Q2. Kromě něj však bavorský výrobce vystavuje také například rychlé kombi S4 Avant.

Svoje první SUV ve Švýcarsku představil Seat, další ze značek koncernu Volkswagen. Jmenuje se Ateca, vyrábět se bude v českých Kvasinách a předpokládá se, že jde o sourozence připravované druhé generace Škody Yeti. Samotný Seat pak chystá i další crossovery.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů