Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video týdne: Služebáky dubajské policie, hloupost v terénu a nejhorší pluhař

Naše téma
Redakce | 15.02.2015
Dubajská policie má hodně zajímavé služebáky. | foto: YouTube
Na první pohled to vypadá jako upoutávka na nějaký hollywoodský velkofilm. Ve skutečnosti ale jde o nové video dubajské policie, která se v něm chlubí pravděpodobně nejzajímavějším policejním vozovým parkem na světě.
Opravdu je na co koukat. Policie v Dubaji si totiž postupem času pořídila například Lamborghini Aventador, Bugatti Veyron, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz SLS AMG, Nissan GT-R, Aston Martin One-77, McLaren MP4-12C či Ferrari FF. Posledním přírůstkem se stal Lexus RC-F.

Dubajská policie samozřejmě tato luxusní a drahá auta používá především k propagaci. Ostatně i nejnovější klip zveřejnila pod hezkým marketingovým heslem: "Luxusní služební superauta pro luxusní město."

Ti, co v autech rádi podnikají výlety do divočiny a obtížného terénu, moc dobře vědí, že kromě vhodného vozu je potřeba pořídit i několik nezbytných doplňků. Například navijáky, vyprošťovací lana a hlavně pořádné pneumatiky. Jenže samotná výbava nestačí, při offroadování je potřeba také přemýšlet, předvídat a být mimořádně opatrný. Například se hodí před broděním řeky zjistit, jak hluboká je v ní voda. Že vám to připadá jako samozřejmost? Někteří řidiči mají jiný názor, jak dokládá následující video z Ruska. Mimochodem, všimněte si roztomilé (a naivní) snahy "pomocníka" vytáhnout rukama auto zpět na břeh...

V zemích bývalého Sovětského svazu ještě zůstaneme, jen se z Ruska přesuneme do Kazachstánu a podíváme se, jak se tam uklízí sníh z dálnice. Komentář netřeba.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů