Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video týdne: Ken Box a jeho Gymkhana, piloti F1 na nákupech a zbytečný rekord

Naše téma
Redakce | 30.11.2014
Ken Box a jeho parodie na Gymkhanu. | foto: YouTube
Praha /VIDEO/ - Amerického závodníka a šoumena Kena Blocka proslavila videa, na nichž atraktivním způsobem ukazuje svoje řidičské schopnosti. Ze série jménem Gymkhana se stal světový fenomén. Není divu, že inspirovala řadu následovníků, kteří se ji pokoušejí napodobit. A někdy poměrně nápaditě a vtipně.
Jako v případě chlapíka, který si říká Ken Box. Jak už napovídá jeho pseudonym (v angličtině označení pro krabici), neřídí během svých kousků zrovna typické auto...

Pokud vás zajímá, co se ukrývá pod kartonem, koukněte se na další video. Jde o malé motokáry Razor Crazy Cart, s nimiž můžete "driftovat" třeba i v kanceláři. Tedy jestli se chcete nechat vyhodit z práce.

Jako hračka vypadá i elektrický Renault Twizy. A zřejmě i s ním může být docela zábava, což ukazují piloti Formule 1 Pastor Maldonado a Romain Grosjean během netradičního závodu v největším dubajském obchodním centru.

Minulý týden jste si mohli prohlédnout dva zvláštní rekordy spojené se světem aut: nejdelší skok s kamionem a nejtěsnější paralelní parkování. Existují ale i ještě podivnější rekordy, třeba "největší počet driftů kolem auta jedoucího jen na dvou kolech v jedné minutě". Mimochodem, tohle "smysluplné" prvenství vzniklo během stejné akce jako rekord v paralelním parkování.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů