Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video týdne: Americké svaly, výroba Octavie a Range Rover Hybrid

Naše téma
Redakce | 25.05.2014
Dodge Challenger Hellcat. | foto: Dodge
Praha /VIDEO/ - Dodge Challenger je bezesporu americká legenda. Je to jméno jednoho z nejslavnějších zástupců takzvaných "muscle cars", rozměrných aut s velkých motorem, obřím výkonem a relativně přístupnou cenovkou. 
Aktuální generace, jejíž tvary odkazují na slavné předchůdce, nedávno prošla modernizací, která mimo jiné přinesla nové vrcholné provedení s označením Hellcat. Pod kapotou se ukrývá osmiválec 6.2 HEMI s kompresorem, výkon činí 608 koní. Na prvním videu si můžete prohlédnout jeho vzhled a techniku, druhý klip pak naznačuje, jaký rámus tento americký svalovec ze sebe umí vydat. Je to opravdu síla...

Range Rover je obdivuhodné auto, které v podstatě nemá konkurenci. Nenechá se totiž zaskočit snad žádnou situací. Zvládne rychlé přesuny na dálnici, popojíždění ve městě i nástrahy těžkého terénu - posádka je přitom obklopena luxusem. Nově se objevuje i ve verzi s hybridním pohonem. Jak funguje, ukazuje podrobně následující videotest. A protože je v češtině, není potřeba dalšího komentáře.

Poslední klip je z Mladé Boleslavi a jistě potěší všechny technické nadšence. Popisuje totiž výrobu aktuální generace Škody Octavie. To vše v šesti a půl minutách.

 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů