Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video týdne: 10 ťukanců za pár sekund, úklid sněhu bez námahy a divoký Aston

Naše téma
Redakce | 22.02.2015
Dvaadevadesátiletý muž při výjezdu z parkoviště naboural hned několik aut. | foto: YouTube
Možná se vám už někdy stalo, že jste se po nákupu vrátili k autu na parkovišti a našli na něm nový šrám, který způsobil nějaký neopatrný řidič. Je to nepříjemné, ale bohužel k tomu občas dojde. V americkém městě Mayville však v souvislosti s parkováním před obchoďákem zažili něco neuvěřitelného.
V sobotu 14. února tam totiž při vyjíždění z parkovacího místa 92letý muž poškodil hned deset vozů. Podle zpráv z vyšetřování incidentu, který zachytily bezpečnostní kamery, řidiče postihla náhlá fyzická indispozice. Nakonec ale všechno dopadlo - tedy až na poškozená auta - docela dobře, nikomu se totiž nic nestalo.

Rusko je vděčný zdroj zajímavých videí - a to nejen z oblasti motorismu. Nejnovější hit ukazuje netradiční způsob, jak bez jakékoli fyzické námahy očistit auto od sněhu. Výsledek vypadá působivě, přesto věřím, že si všichni přejeme, aby se toto řešení neuchytilo i u nás.

Už 5. března (3. a 4. března probíhají novinářské dny) bude zahájen letošní ročník ženevského autosalonu. Můžeme se těšit na řadu zajímavých novinek, mezi nimiž samozřejmě budou i sportovní vozy. Velkou premiéru chystá například Aston Martin, který ukáže model Vulcan, prý nejostřejší a nejextrémnější Aston všech dob.

Půjde o auto určené na závodní okruhy, čeká se, že ho bude pohánět dvanáctiválec s výkonem přes 740 koní. Podle zákulisních zpráv Aston Martin vyrobí maximálně 30 kusů. Že půjde o pořádnou bestii, dokládají dvě videa, která nás mají na odhalení novinky nalákat. Obě jsou krátká a spíš symbolická, přesto napoví docela dost o jejím charakteru.

 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů