Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Jak jezdí tři auta svařená do hvězdice? Podívejte se na ruský experiment

Naše téma
Daniel Fuglevič | 21.06.2017
Rusko je opět zemí neobvyklých nápadů. | foto: youtube.com
O šílenství okolo antistresové hračky Fidget spinner, která funguje na základě kuličkového ložiska, jste již možná slyšeli. A jak už to tak v Rusku bývá, nestačilo dlouho a jistá tamní parta lidí dostala nápad vyrobit si tuto hračku ze tří starých aut.
Pokud vám pojem Fidget spinner nic neříká, vůbec to nevadí. Klidně si tento vynález najděte na internetu, avšak i bez jeho znalosti vám určitě přijde experiment několika Rusů jako opravdová šílenost.

Hlavní myšlenkou byla otázka, jestli se po svaření předků tří aut do tvaru hvězdice bude tento bizarní výtvor točit na místě. K pokusu byly samozřejmě použity vozy s pohonem předních kol, přesněji ojeté Lady Samary.

U videa bohužel nejsou anglické titulky. Záběry jsou ale velice vypovídající. Začíná se rozřezáním trojice aut, následuje jejich svaření a končí se napínavých startem.

Na výsledek se podívejte sami. Hlavní akce začíná přibližně v čase 7:30, kdy se řidiči snaží vykoumat, jak motoristický Fidget spinner roztočit. Nutno dodat, že jedno z aut krátce po startu vypoví službu, a proto neprobíhá pokus zrovna dle plánu.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů